Mihajlović: Blokade šalju lošu sliku o Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ne lupetaj,gde ćeš ružnije slike koje su već obigrale svet,ljudi u fantomkama,siledžije dave novinare u po bela dana,Vulin i njegovi komentari,preCednik koji vredja svoje gradjane,ma nemam toliko prostora da nabrojim sve napredne bruke koje se svakodnevno šalju na sve strane.

    1. Zaboravili ste Ivicu pevača, sliku i priliku današnje estradne Srbije.

  2. Лошу слику србије ви креирате! Само….. ближи вам се неминовни крај! Немате ни један аргуменат против, све сте упропастили и покрали!

  3. Ви ћете о лошој слици Србије? Председник шанер без дана радног стажа, опште познат по дипломатксим највишим круговима као махнити безглави пајац. Смејурија од људи дно историјско Европе и Србије.

  4. mnogo lošiju sliku šalju bosanci koji su se rasporedili u vrhu vlasti .

  5. Ako,,samo,dva puta inugurisani,,spasitelj,s Jevanđelijskom,zakletvom umesto na VAŽEĆI USTAV OVE JOŠ I TAKOZVANE,,LIDERSKE, ZEMLJE,, i oni,,spontani,performansi, pred PARLAMENTOM NA,,SNAGATORKE,,NOVINARKE NISU,LOŠA SLIKA,,SPASITELJEKEGARNITURE PA I ceo sastav,,parlamenta kji ,slučajno,,podleže PAVLOVLJEVOM,,REFLEKSU,, I,,GLASA,, NA Zvonce ONE,STARE I,;DM PREDSEDNICA PARLAMENTA S IYVR[NOM PRESUDOM,zA,A.T,P,,U rodnom joj gradu gde joj sugrađani i danas,,oduševljeni,jošo,plaćaju,amanete,,, šta je sledeći napreDno,izvedeni,, endemski,izum,ovakve,,pink,informerski,opredeljene,ministarke,,.=sa onako,,bisernim,dostignu’ima u,,samo Dva ,,ministarstva,,i skm se to može porediti u uređenom i civilizovanom svetu..Može li Bar jednom da se konkretno,pohvali ijednim,,,uspehom,za ,,samo,preko,6 godina,,spasitelstva,, ,osvećene ,,,,svevišnjim,IM,GURUOM,Može li bar,,spontano da se ekskluzivira koliko je,, dosda u,,prekidu,do,,novog ministra ,,finansij,, kokiko su se ovakvi na naš zajedničkikonto,opet,srećom,,zadužili,ili je i to,,površinska floskula,,nekih kojimaq treba da je,i,milo,em drgao,što ih još nisu ,,predstavili,i na banderama,,.Oko kontejnera su,slabo,vidljivi.

  6. Lošu sliku o Srbiji ne može sakriti ni tona tečnog pudera, Gospođa Ministarko…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.