Mihajlović: Brzina od 150 na sat na autoputu – taj film u Srbiji nećemo gledati

Ostavite komentar


  1. Odmah nakon iznetih predloga se ispituje reakcija javnog mnjenja i odmah se koriguju izjave u skladu sa rezultatima ispitivanja.

  2. Kad vec koristite ulicni vokabular onda budite bar efikasni pa posle tolikih neznalackih istupa dugogodisnjeg direktor Drobnjaka, smenite ga ako smete! Zasto postoje 2 putarska preduzeca u Srbiji? Da se udome partijci?

  3. Ograničenje brzine, sps, boks. Izjava 3u1.+ faraon gratis, ali ne njen nego tamo neki tuđi. Bljak. Šta nas briga šta će ona da trenira, vrlo profesionalno nema šta..

  4. U zemlji gde se sporost uzima kao osnov sigurnosti, gde je inertnost vrlina, brzine mogu da idu samo na dole. Ja mislim da u Srbiji ne bi smelo da se vozi brze od 40 km/h. To je idealna maksimalna brzina. Uostalom, gde zurimo? Celi svet, bez ikakve potrebe, pravi brze pruge, autoputeve za brzi protok „robe ljudi i ideja“ Stra ce to nama? Niti imamo robe a ni ideja. Nestaju i ljudi?! Zar ne mozemo da uzivamo u sporosti? I jos nesto? Ulice treba jos vise suziti kako oni bahatiji ne bi mogli da jure neverovatnim brzinama od 60km/h. Neka svet zuri, mi cemo polako za njima. Vazna je bezbednost a ona lezi sporosti. Nigde ne postoji ovolika bojazan od brzina kao kod ovog naroda. Kazu da se pravi Srbin prepoznaje po tome sto se boji promaje i noza. Ja bih ovome dodao i brzine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.