Mihajlović: Cilj Srbije da bude u prvih pet zemalja na svetu po uslovima poslovanja

Ostavite komentar


  1. Prolupala da ne moze vise. Ko bre u prvih pet zemalja, o cemu ti pricas i koga zamajavas? Ali svejedno, kasno je, vreme vam je iscurilo, odlazi cirkus:

  2. Najluđe je što su od te liste koja ništa ne znači niti je ko uzima za ozbiljno napravili svetsko čudo – državni cilj.
    Učestvovao sam u jednom istraživanju – prikupljanju podataka za listu pre desetak godina.
    Svetska banka je poslala devojčicu iz Hrvatske da prikuplja podatke. Nije znala ni zašto je došla ni gde je pošla. Popunila je tabelu kako smo joj ispričali i otišla sva zadovoljna.

    1. Apsolutno kao i sve cime se nasa vlast hvali. Sve same „trice i kucine“, a ono sto svako ko nije budala moze da vidi (da smo totalno propali i posrnuli u svakom pogledu) se bukvalno ne pominje. Ja ne znam, koga uopste oni vise zamajavaju ovim glupostima?

  3. Postovana gospodji Mihajlovic, evo ja sam zbog tih vasih reformi platio sahranu svog brata 117.000 dinara beogradskom JKP za pogrebne usluge, jer kada sam hteo da sve zakazem preko privatnika i da me to kosta 85000 dinara privatniku JKP nije htelo pet dana da zakaze sahranu. Vase Ministarstvo je nadlezno da monopola kod sahranjivanja gradjana ne bude i nerad vaseg Ministarstva mi je izbio 32000 dinara iz dzepa. Niko u Beogradu ko ima porodicnu grobnicu na gradskim grobljima ne moze da zakaze sahranu, ako se telo preminulog ne dovede u JKP i ne uzme njihova pogrebna oprema koja je skoro duplo skuplja nego kod privatnika. To su vase reforme. Gledate nas u oci i lazete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.