Mihajlović: Deonica Moravskog koridora od Pojata do Kruševca biće gotova do kraja sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Kako kaze ministarka: ucicemo od najboljih. E pa ministarka dok vi nepismeni nisre dosli, najbolji su ucili od nas. Nase studente su ucili profesori sa svetskim referencama, a ove danasnje Martinovic, Orlic, Vi i slicni. Jadna ova zemlja.

  2. Gospođa ministarka zamajava neobaveštene građane o grandioznom projektu koji nema nikakvu vrednost za bolji život građana Srbije.
    Tragično je to što,niko stručan nema mogućnost da objasni o kakvoj se pljački radi o ovom slučaju.

    1. Pa, mis’im stvaaaarnooo…

    2. Pa njoj je strucnjak i savetnik,covek koji je 2 putarske firme doveo do stecaja!To je njen kadar.

  3. Usred smo epidemioloske i finansijske krize. Ne znamo koliko kostaju putevi koji su gradjeni prosle godine i kakva je procena njihove isplativosti. Da li smo i koliko uzeli kredita od Kineza, ministarka se jednom pohvalila da je vrednost projekata oko 7 milijardi evra. Nije jasno ni da li su ti krediti uknjizeni u nas javni dug ili se vode negde „sa strane“. Sada ovaj novi auto-put kojeg grade, valjda i kreditiraju Amerikanci, nije jasno koliko ce nas kostati. Imam utisak da se ova gradnja forsira zbog rasta BDP-a, a da ce efekat biti jako los. Slicno Turskom toku iz 2019 za koji samo znamo da je doneo BDP-u 700 miliona evra. Bugari kasne sa gradnjom svog dela, a Amerikanci prete da ce obustaviti gradnju kroz Bugarsku.
    Umesto da se sredstva ulazu u proizvodnju hrane i tako zaposle oni koji ce ostati bez posla i da od toga imamo prihode i realan rast BDP-a, ulaganje u puteve u ovoj situaciji je cist promasaj.
    Da li iko brine o tome?

  4. Ova bezrazložna poseta sa Američkim ambasadorom, ima jedino za cilj pokazivanje mišića ministarke Mihajlović. Kao i podsećanje Vučića da se on najviše ovajdio od ovog prenaduvanog ugovora.

    1. Ovo nije ni za caricinu sluskinju. Carica je pajo, Brankica Stankovic!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.