Mihajlović: Država stoji uz EPS, prioritet pripreme za zimu i postavljanje EPS-a na zdrave noge

Ostavite komentar


  1. Zaista smešno! Izjava „Gospođe ministarke“ -naravno odnosi se na ovu pravu, blajhovanu a ne na onu Nušićevu- potseća na onu narodnu izreku „pustiš kozu da čuva kupus“ -a može i ona slična „pustiš vuka da čuva koze“. Gospođa koja je u najmanju ruku saučesnik u uništavanju EPS-a nedovoljnom kontrolom rada svojih potčinjenih i tobožeg „direktora“ Grčića sada kuje plan kako da spasi EPS i poboljša rad. Zašto to nije i po čijem nalogu radila i do sada?

  2. Pa EPS je bio na zdravim nogama, dok ga vi i vaš SNS nesposobni „kadar“ nije upropastio! Znate vi sve o prezaposlenosti, „po partijskoj liniji“, o silnim „zaposlenima“ koji su primali i primaju plate a ni ne dolaze „na posao“ o švercerima kvalitetnog uglja, a ložili ste blato, o požaru i uništenju skupog i relativno novog bagera na liniji iskopa uglja i …!? I niko u zatvor?! SNS treba lično da sve to nadoknadi ,plus štetu, zbog uvoza umesto izvoza struje, a ne da građani to sve plaćaju! Kad porediti cene struje u EU, budite fer, pa poredite i njihove plate, sa našima?! „Dvostruko namazana“ gđo „ministarka“!

  3. Dok EPSOM upravljaju zasluzni kadrovi Srpske Nazadne Sranke poput
    Majstora pecenjarci i slični sa kupljenim diplomama dotle nam se crno piše

  4. Doobro,gosp. ministarka,a ko je kriv što je EPS na bolesnim nogama? Možda Đilas ili tamo neko? Pa vi ste „stručno“ vodili svoj resor pa sad ga spašavajte sami,a ne preko leđa naroda.

  5. Reci cu samo da po prvi put bukvalno u istoriji epsa nema ni po pet tona uglja za zaposlene. Naravno, placamo taj ugalj koliko i penzioneri. Uglja nemaaa

  6. Gorane ona još ne izgleda toliko loše može da podigne. Samo ne znam kome i šta. Saznaćemo kada padne sa vlasti.

  7. Исти који су ампутирали ноге ЕПС-у сада ће да га подупиру, да поново не падне.

  8. Zato se sve raspada i napravili ste firmu u firmi sram vas bilo lopuze,i stavljate stranacki nestrucan kadar za rukovodioce!Sistematski ga unistavate da bi ga prodali za bagatelu!Bruka

  9. sram vas bilo ubili ste nas strucni odose da rade gde im se placa njihovo znanje vi ste nas unazadili unistili plate oborili sad nas saljete na prinudne odmore sa koih se necemo verovatno ni vratititi vise sta ce moje dete da doruckuje posle vas GOSPODJO AMERICKAAA

  10. Kako to da niko nije kriv nizasta, upropasti i budi rasporeden na slicno radno mesto, ovde je ko nigde bilo mahinacija zloupotreba i nista…..to je prava slika srpske nazadne stranke..

  11. Zoko ti stojiš na jakim nogama i moraš malo na dijetu, realno baš su jake a EPS je na staklenim jedina nada si im ti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.