Mihajlović: Ekonomski sporazum iz Vašingtona vredi četiri milijarde dolara

Ostavite komentar


  1. Podela funkcija je na pragu sto je i Zorana Mihajlovic shvatila pa se na svaki nacin trudi da skrene paznju svog sefa.

  2. Ko je ovde lud? Uzimati kredite na račun gradjan Srbije i još se hvaliti.. Uskoro će te shvatiti da nas čeka blizu 40 milijardi eura kredita. Poredjenja radi, 2012 god dug je iznosio 15.4 mijijarde evra..Našim unucima ostavljamo zagadjenu zemlju, posečene šume, reke u cevima, zemlja i fabrike u rukama stranaca…Naravno i ogromne kredite koje i njihova deca neće stići da vrate kao i robovsku zavisnost…Sramota što lažete i manipulišete sa našim narodom!

  3. A kakvu to šansu da iskoriste građani? Građani se ne pitaju ali ni ministri kao ni predsednik ne odlučuju o tome. Zna se ko je stavio tapiju na te poslove. Ova umišljena ministarka treba da zna da građani to znaju i da ne puca u prazno. Njena ljubav prema milionima je lična i previše providna jer isključivo radi kako joj se kaže i priča onako kako mora da priča. Tramp je svojim neprimerenim nastupom pokazao da razgovara sa srpskim političarem a ne srpskim državnikom. Državni ke ni ne možemo da imamo pored ovakvih ministara.

  4. dolaze letecim automobilima. I brzim prugama od Budimpeste za pola sata. Presedaju na Prokopa, pa u BG metro….

  5. Cak I javne kuce imaju ogranicenja,Ali ova grupa ne .Satisfakcija je da ce narod ovo cutanje platiti skupo ,pa neka cute I sve ovo odobravaju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.