Mihajlović: Francuski plan za metro sutra pred radnom grupom Vlade

Ostavite komentar


  1. Prica se o stanicama jer nemaju nikakv smisao za projekat te cene.
    Isplativost je 0 zbog tih stanica, dakle projekat ce propasti.

  2. Ministarka , t.j. Vučić se kriju iza francuske firme koja samo izračunava troškove izgradnje metroa , a ne i njihove trase . Pravo pitanje je zašto nijedna firma nije prihvatila ponudu da bude koncesionar na trasama koje je odredio Vučić . Jedini cilj ovakvih trasa je da se ,, Beograd na vodi “ poveže sa Terazijama , pošto su druge stanice neinteresantne za stanovnike ovog mondenskog naselja . Zašto železnička stanica u Prokopu i aerodrom nisu povezani metro linijama kao što se radi u civilizovanom svetu . Ovakve trase su ogromna promašena investicija koja će još više usporiti razvoj cele Srbije .

    1. razumem sta pricas, ali ne razumem kako moze da postoji projekat koji nema stavku procena isplativosti. Jedino sto znam je da nisam ja taj koji treba da postavi to pitanje

  3. A kad ce pred struku? da mi potpisu saglasnost ugledni profesori pa cu mozda da poverujem politickoj magli

  4. O jednom takvom projektu treba da govore kompetentni, a ministarka kao ekonomista to nije. Rade se koridori i čak pre otvaranja se ruše potporni zidovi, a sve je na otvorenom, pa sa takvom „profesionalnošću“ ući u metro je neviđeni rizik. 40g se gradi jedna ž.st. „Prokop“ i sada je u stanju kao iz horor filmova, a graditi metro je mnogo komplikovanije i skuplje. Ne počinjite ništa dok ne završite „Prokop“ i dok se ta stanica ne dokaže u praksi. Čak ni prvi kolosek nije još napravljen a sanjati o metrou je jedino zbog pranja para, pljačke države i naroda i uzimanja ogromnih provizija. Neko će na kraju morati sve da plati iz ličnog džepa ili robijanjem od 1.000g.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.