Mihajlović: Gubimo milione evra samo u transportnoj mreži gasa

Ostavite komentar


  1. Nazalost,tu ste u pravu gospodjo,teska korupcija vlada Srbijom,od ministara do svih struktura vlasti. Kako formirati vlast kad ni ovi izbori ne pokazuju rezultat?

    1. Izmišljaju razne stavke,priključke,opštinsku saglasnost,muljanje sa kubicima,kvalitetom,očitavanjem brojila,plaćanje isključivo preko banke da bi svaki račun povukao i proviziju…..

  2. G-djo,pustite botove.nego odgovorite ovom napacenom narodu-STA JE BILO SA BAJATOVICEM? Da je ziveo u 19.veku,znao bi sta bi bilo sa njime!

    1. Da, da, nije problem u Bajatoviću. I nije, nego što on za svoju ekipu „kraducka“ (® Velimir Ilić) a ne za tvoju.
      Ti si na niskogradnji pokazala svoju nesposobnost da organizuješ posao i über sposobnost dugog jezika.

  3. Horana treba da odgovara za novac koji je uzela direktoru zeleznica, sta je bilo sa time, narod treba znati, i drzavu ko vodi. Sve zloupotrebe drzavnog polozaja trebaju se kazniti.

    1. Svidja mi se ovo otkrivanje „rupe na saksiji“ da to nisu privatna preduzeca pa da se preko veze zaposljava familija i kumovi

  4. Na svakom računu za gas postoji globa ili ti ,,dodatak na kvalitet gasa,,ili ti stavka ,,svedeno po kvalitetu,, 10 kubika po računu i naplata štampanja računa 120 dinara,opština Stara Pazova 20 hiljada priključaka puta 120 dinara puta 12 meseci.20 000×120 din.x 12 meseci iznosi
    28.800.000 ili 245 000 evra ,opljačkano samo na računima stavka koja se nigde u svetu ne plaća,papirić 10cm puta 25 cm,tih 120 kubika koje ukradu svakom domaćinstvu se ne može sračunati,o kvalitetu gasa teško može da se priča jer je relativan ,promenjivog je kvaliteta jednostavno boja plamena sve govori.Da li je na pomolu još jedna pljačka gradjana,videće se.

    1. Вероватно толико платите и за рачуне за електричну енергију и инфостан, само износ није експлицитно наведен. Колико ли тек платите разне друге бесмислене услуге, рецимо кад вам келнер донесе чашу киселе воде у кафани или кад у теретани возите бицикл који стоји у месту?

      1. Pero a da vi to još jedared pročitate,da se ne srdite u pogrešnome smeru,kod kelnera i u teretanu se ide dobrovoljno,ugovor sa isporučiocem gasa ne podrazumeva kradju.

    1. Posle zeleznice sledi EPS a pecenjar zna da vodi Eps i za eps treba razdvojit proizvodnju od transporta idistrinbucije i ovo bi joj bio zahtev da nema pecenjara

  5. Srbija gas ,eps zeleznice,trebalo bi ukorak da prate razvoj opste infrastrukture u Srbiji..infrastruktura takodje je uvezan sistem podataka svih drzavnih institucija da pre svega gradjani ne pribavljaju kojekakve potvrde kojekakvim nadri sluzbenicima vlasti ona govori samo ono sto se zna..ko hod je pevao tu pesmicu o srb gasu epsu zeleznici..nista se nije desilo..to izgleda rusi i kinezi cvrsto drze uzde…ne verujem zorani da ozbiljno misli da moze ove firme prebaciti na korporativno upravljanje koje na zapadu funjcipnise vise od 40 god u svim podrzavljenim preduzecima ..na celu su profi ljudi koji uz ugovor posluju uglavnom pozitivno a znacajno podizu bdp zemlje i iskazuju dobit samoopstanak..daleko smo od toga jer zorani nije to cilj vec da zamijeni kurte(bajativice)sa murtama (SNS)kadrovima da bi obezbijedili trajno finansiranje glasacke masinerije..ne verujem

  6. Пробало се са Бајатовићем то и у ранијим временима, али се пољубио зид заштите. Кажу руски, неки посредник (пази сад: Југоросгас), добре провизије, испод жита вероватно, све легално, рука руку мије, довољно…

  7. Uh,…a koliko para smo izgubili na tvoje provizije ….I tebi tetka kupila stan u Britaniji…ili strina….Do juce nisi imala´leba da jedes a danas ….ni ne znas sta i koliko….i ti si zabrinuta ?

  8. da, svaki evro ili dolar je bitan. Verovatno ministarka onda nije za američki LPG, obzirom da ne može biti jeftinije ako brod treba da preplovi Atlantik, preda gas na obali pa onda cevovod od mora do Srbije, itd

  9. Kada se kaze da gubimo milione evra,znaci da neko trpa u dzepove. Iznesite na videlo ili cutite i sklonite se sa pozicije Zorana.

  10. Pa Gospodjo, vreme je da HAPSITE, zar ne??? I to prvo glavnog, pa onda ostalu boraniju !!!

  11. A kad smo mi to pa zarađivali na Srbijagasu i EPS-u ? Večito su bili u minusu ! Ali zato plate uvek u plusu , i sa 6 cifara

  12. Smanji plate i premije na radne god. U eps’u primaju na 5’god 50000h din, na 10′ god 100000h din itd!.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.