Mihajlović: Litijum je nafta 21. veka, donosi visoko plaćena radna mesta

Ostavite komentar


  1. Njeno neznanje je prisutno u eps-u od 2004 godine, pa vidimo u kakvom je stanju danas eps.

  2. Ako treba da vadimo litijum , samo mi treba da ga vadimo i pravimo baterije i sav profit da bude kod nas , a ne od 2,3 % rudne rente a sav kajmak strancima i debele provizije pojedincima iz vlasti

  3. Tim pre treba upravljati resursom domaćinski. Da li su Arapi iii Norvežani tek tako dali svoju naftu i resurse ino korporaciji?

  4. Šta ćemo ostaviti našoj deci u nasleđe zatrovanu zemlju, vodu, vazduh, za vekove. Budućnost je u zdravoj hrani, vodi i vazduhu, nezatrovanoj zemlji i čistoj sredini gde se može živeti. Pismo Indijanskog poglavice svi treba da pročitaju. Hrana i voda će biti skuplje od nafte. To je budućnost. Ne uništena zemlja na kojoj nema života.

  5. Budućnost je čista voda vazduh nezatrovana zemlja, u hrani je budućnost a ne pustoj zatrovanoj zemlji gde nema života posle rudnika.

  6. Ti si proćerdala svu energetiku koja je Srbija imala. Sada Amerima da daš i našu zemlju, da li te malo sramota i imaš li savesti!?

  7. Bilo koja prica o fabriketinama i tim rudnicima je prevazidjena. Eksploatacija svih ruda ostavlja trajne ekoloske posledice, nepovratno. Dajte da mi imamo vode, hrane, vazduha, sunca i meseca, manite nas vise ekonomskih tigrova!

  8. Hocete i ovo malo ciste zemlje da zatrujete,ako mora onda ajde da mi pravimo i finalni proizvod a ne tamo neki.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.