Mihajlović najavila izradu novog zakona o obnovljivim izvorima energije

Ostavite komentar


  1. „Za nas su zelena energetika, kao osnov razvoja zelene ekonomije, i obnovljivi izvori energije izuzetno važni“, kazala je Mihajlović.“ Hm…, a da povećate cene auto gasa, povećate akcize, uvedete obavezne reateste plinskih boca na godinu dana? Puna su usta priče o obnovljivim izvorima energije i niskozagađujućim energentima, a ništa se ne preduzima da bi se ti izvori koristili po što povoljnijim cenama.

  2. Bilo koji preferirani kontakti sa potencijalnim takmicarima na konkursima koji se puno najavljuju a retko raspisuju, su zabranjeni jer se svode na sumnju da ce se i tender izraditi prema potrebama ponudaca sto povlaci za sobom sumnju na korupciju pogotovo kad se ugovori drze u tajnosti a finansiraju naravno iz budzeta i iz kredita garantovanih tim istim budzetom! Dakle, stara-nova ministraka treba da pocisti prvo Srbijagas i EPS i to radikalno pa tek posle da prede na ostali deo dnevnog reda!

  3. Gospodo ministarka,
    Ako Zakon o korištenje sunčeve energije bude kao onaj o legalizaciju objekata u onda je bolje da ostane ovako kako je. ČEKAM LEGALIZACIJU KUĆE 12 GODINA!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.