Mihajlović: Nelegalni objekat na Kopaoniku biće srušen do poslednjeg kamena

Ostavite komentar


  1. Pa nismo bas precizirali rokove do kada bi objetat na vrhu Kopaonika trebao da bude srusen do poslednjeg kamena ali se nadamo da, zbog obima radova, posao bude zavrsen za stotinak godina.

  2. To ste vec tri puta obecali. Samo sto prethodna dva nije bilo ni ‘Malog Dr.’ ni ‘Krusika’, …

  3. isto ovako Srbiju do poslednjeg kamena ovaj rezim rusi > Ko je ovaj rezim da nastupa ovako sam mrznjom , gradjani treba da shvate da rusenje ovog objeta zapravo PROKLESTVO I Mrznja koja je uzela sire razmere na relaciji SRBIN SRBIN . Sta ovaj rezim postize ovim rusnjem >? Time sto se nanosi steta gradjanima , tj ono sto gradjani grade rezim rusi , tako identicno postupaju sa EKONOMIJOM , DO POSLEDNJEG KAMENA JE RUSE . samo uzimaju kredite za PUTEVE , put kosta 250 milona eura oni uzmu 599 milona ,a to sve vraca upravo NAROD . ukljucujuci i sumu koju su pojedinci popljackali od kredita . Ovaj rezim treba da PODNESE NEOPOZIVE OSTAVKE i da se osudjeni ratni zlocinci tipa Seselj , zatim ceo SPS i Dacic koji su poljackali celu deviznu stednju i vratile je od kamata , da se ta banda vise nekandiduje , jer sa ovom BANDOM nema nikakvih ni reformi ni napretka

  4. Gde je slika ministarke Mihajlovic u novom sakou? Ovako sve tuzno izgleda! Medutim najvazni je se precutkuje. Naime, ko je investitor i ko je direktor koji je odgovoran za izgradnju nelegalnog objekta kao i konacno procesuiranje i sankcionisanje istih? Ovako sve nema nikakav epilog i otvara vrata za mnogobrojne slicne nelegalne objekte koji prolaze nekaznjeno! Gde je Republicko javno tuzilastvo na celu sa Dolovcevom?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.