Mihajlović: Novi rekord, do 1. septembra 37,5 miliona vozila na autoputevima

Ostavite komentar


  1. Gle, evo je kao redovni obrok na sajtu Danasa. Govori o rekordu gasova ispustenih u pluca gradjana Srbije. Egzemplar. Samo me zanima da li ce vam Cvejic dopustiti da objavite komentar ?

    1. Ajd …da Zoranin rekord malo spustim na zemlju … nije lepo ali moram zbog sns botova i sns ovaca
      Dakle ! po prijateljskoj Francuskoj , gde Zorana kupuje Louis Vuiton i Coco Chanel torbice SVAKOG BOZIJEG DANA se krece 40 000 000 motornih vozila ( automobila i kamiona ) plus vazdusni saobracajsa svim zavrzenim aerodromima ( preko 20 ) koji funkcionisu bez prestanka
      Dakle botovi sendvicu ruke , a “ zlatno doba „obesite macku o rep

      1. Ne budite toliko brzi i emotivni u izvlačenju zključaka gosin pariski lalo. Mislim da je komentar na koji ste replicirali vešto maskirani sarkazam koji niste prepoznali. Sve drugo u vezi Francuske je ‘tra la, la, bla, bla, bla jer svaka komparacija između FRA i SRB je izlišna, samim tim i ova.

  2. U svetu panika zbog izduvnih gasova automobila a ova se hvali povecanjem istih u Srbiji!

  3. svaka cast za novi rekord. Blago narodu koji zivi u zemlji gde ministarka stoji na nadvoznjaku i broji vozila koja prolaze. Evo prilike da umobolnik jos jednom pohvali rad vlade i pozove glavonju iz republike srpske da to proslave na nekom nadvoznjaku uz prisustvo objektivnih televizija,kojih u Srbiji ima vise nego do sada u novijoj istoriji ove sedme godine najnovije ere

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.