Mihajlović o preporukama za štednju: Svi koji potroše manje energije dobiće popust, neće biti kažnjavanja ukoliko mere postanu obavezne

Ostavite komentar


  1. Ova ministarka je veoma pametna ali bi trebala da zna i da korisnik koji ne potroši ni jedan kwh mesečno ili godišnje ne bi trebalo da svakog meseca dobija račun sa kojim treba da plati na primer 947,24 din ako ima trofazni priključak i odobrenu snagu 6,90 kw . Da bi se i sami uverili da je to neosporna činjenica ukucajte KALKULATOR POTROŠNJE ZA DOMAĆINSTVO i uverite se.

  2. Ja ne zivim u stanu ne trosim struju a placam tv pretplatu . Potrosnja sruje mesecno 0 kw nemam ni t v .Sta da radim a stan mi je i u stanju mirovanja.

  3. Ostavkaaa!!!
    Pozovite na odgovornost ljude koji su nas doveli do ovoga, a ne da nam plasirate mere stednje..sramotno!!!

  4. Svi koji „uštede“, dobiće popust!? A vi koji ste upropastili EPS, dobijate unapređenja!

  5. Treba imati obraz kao đon za ovo. Upropastili EPS, nema ničije odgovornosti, a sada upire prst na građane.

  6. Kada ćeš ti i Grčić da odgovarate za rasulo u EPSu?Sram te bilo opet narod kriv. Mi uvek štedimo, a vi rasipate. Plaćamo što potrošimo a sa Kosova ne plaćaju. Mnogo zla ste učinili, nadamo se da će te odgovarati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.