Mihajlović: Od Babića očekujem samo jedno – rezultat

Ostavite komentar


  1. Stranački ljudi na direktorskim mestima, i nije važno što je taj čovek nekompetentan da obavlja ovaj posao.Zato nam ide ovako loše.Bivši direktor Koridora je bio sa lažnom diplomom, koji je čak neko vreme i konobarisao na Miljakovcu, a naravno oprao veliki deo novca gradeći autoputeve i angažujući čak 600 firmi, naravno mnoge i fiktivno kako bi doneo novac SNS-u, odnosno pojedincima u SNS-u.Dakle nastavljamo isto tako.

  2. najpre da ponovi sedmi razred osnovne skole, predmet srpski jezik

  3. Babić je mašinac, završio fakultet, obrazovan, pošten pre svega, pomalo ekscentrik ali nikako loš izbor za direktora. Čovek nema ni jednu jedinu mrlju u karijeri, to treba svima nešto da govori.

  4. Бабић има част да заврши радове на Коридору 10…

  5. Gde se izgubi ono cuveno obecanje – NECE BITI STRANACKOG ZAPOSLJAVANJA?

  6. Jedan dolar ima 100 centi,Jedna funta ima 100 penija,Jedan evro ima 100 centi,Jedan dinar ima 100 para.
    Očekujem rezultate od kovnice novca u Topčideru da počnu da kuju pare i da ih puste u opticaj,jer ne postoje.

  7. Nesumnjam da će uz zajednički trud zadatak biti uspešno odrađen i da će Srbija konačno dobiti koridor 10 toliko dugo čekani.

  8. Biće dobri rezultati jer je on dovoljno kompetentan za tu funkciju.

  9. Ha ha ha botovi pa ni sami neverujete u to što pišete o gmazu Babiću, kakav još jedan promašaj ove nazovi vlasti.ŠLJAM !!!

  10. SMEŠNO. Koje su njegove radne reference? Odite do Vrnjačke banje. Svi će vam reći. Dok je rukovodio lokalnim grobljm iste parcele su prodavane više puta. Sa takvom moralnom i radnom karakteristikom mogao bi da se bavi samo privatnim poslom!

  11. Auu, kakva unutarpartijska "doslednost". Da se čovek zaledi pred njom. Esenesovština nastavlja sa hokus-pokus trikovima i glumatanjem pred očima svoje biračke mase. A i ministarka malo glumi (uglavnom pred gazdom) kako je, eto, "odlučna" i "samostalna", naravno isključivo u okviru gazdine (samo)volje. Gazda je, ipak, je““te, bezgrešan. Već viđeno u istoriji prve polovine prošlog veka od Berlina, preko Madrida, Rima i Tokija, pa do Moskve.

  12. Sa ovakvim kadriranjem,zavrsicete svi u Vaterpolo savezu,odnosno u nekom bazenu,da hladite sujete i sperete makar one najvece greske.

  13. Koliko ja znam čovek je završio mašinski fakultet. Ni reč ne treba više.

  14. Nadam se da ce imati mnogo uspeha I da ce doprineti vecim rezultatima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.