Mihajlović: Od subote građani će moći da prolaze Grdeličkom klisurom

Ostavite komentar


  1. Ja bih ipak malo sačekala. Ne moram ja baš u suboti kroz Grdelicu.

    1. I da hoćete ne biste mogli, jer se zna ko mora prvi da se provoza i da stručnu analizu za novi autobahn.

      1. Daj Bože da ne bude velikih kiša narednih godina, da se ne bi obrušile one naslage betona. Ali jednog dana…Priroda je neumoljiva, posebno prema neznalicama, ošljarima, lažovima i manipulantima koji mogu da prevare neke ljude ali ne i prirodu.

        1. Biće slično ka na beogradu na vodi. Sve će se nakriviti na vučićevu stranu.

        2. I manji zemljotres može te betonske naslage uništiti jer je tamo klizošte veoma duboko. Ne znam kako je danas i šta su radili ali prošle godine neposredno pred urušavanje betonske potpore sam prošao kroz Grdeličku klisuru i video da to ništa ne valja.

      2. Ma, ja to tek onako, zdravlja radi. Ima kade, neka prvo idu zaslužni…pa, šta brdo kaže…

  2. Da li je na sastanku s predstavnicima MMF-a, ministarka Z. Mihajlović dobila bilo kakav komentar na činjenice u vezi upravljanja građevinskim projektima: da je odgovorno lice Koridora Srbije i dalje Z. Babić i da javnosti nije poznato ko je sedeo za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na naplatnoj rampi Doljevac?

  3. Gospodjo ministarka,da li je bezbedna deonica puta kroz Grdelicku klisuru?
    Da li je izvrsen tehnicki prijem po Zakonu o izgradnji RS?
    Da li je izdata upotrena dozvola ili ste po obicaju dali „politicku upotrebnu dozvolu“
    Prema svim strucnim informacijama sa terena,ovaj deo puta treba ibegavati ili proci velikom brzinom na sopstvenu odgovornost.

  4. Rečeno je da će otvoriti u sredu a ne u subotu. Nekoliko puta je vucic pomerao rokove po 10 dana. Lažu i vremensku prognozu.

  5. Ја бих сачекао још мало.Киша би требало да стане а клизишта раде после кише.Волим ја да ми земља напредује али са овима великом брзином идемо у назад.

  6. Zorana, moze, al’ da zajedno isprobamo kvalitet deonice!
    Javi mi, pa da idemo zajedno da se provozamo ( zezamo)Ne bih
    ja Zoka bez tebe……

  7. Ja sam već predlagao,
    Jednu malu kapelu pre ulaska u Grdelicu (može i po sličan mali objekat za svaku versku zajednicu). Da se kao čovek sa porodicom pomoli svako da živ prođe putem koji je gradio (hik) Drobnjak i Vazuplohov, a pod dirigentskom palicom od Zorannah.
    Da li biste dali svojoj deci da ih takvi čuvaju ? Ni ja …
    A oni su odgovorni za taj put …

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca 10

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca

Predsednica Ujedinjenih granskh sindikata (UGS) "Nezavisnost" Čedanka Andrić rekla je danas da će na pregovorma o minimalnoj ceni rada za 2025. tražiti da taj iznos premaši cenu minimalne potrošačke korpe i bude u skladu sa troškovima prosečne potrošačke korpe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.