Mihajlović: Otvoreni za nove investicije

Ostavite komentar


  1. Čiatm ovo i pitam se da li su nišlije državljani Srbije ili nas Srbija ne želi u svom satavu? Ne shvatam zbog čega se beograđani ne odrede i ne kažu jasno i glasno da smo im teret i da nas ne žele u svojoj državi umesto podmuklih poteza koje vuku kako bi zatvorili niški aerodrom. Niški vrapci cvrkuću kako je 14% putnika na niškom aerodromu sa KIM i da je glavna strategija uništenje našeg aerodroma. Niški aerodrom zarađuje od naplate parkinga, od izdavaja poslovnog prostora i parking mesta, kao i kargo saobraćaja. Najnovija vest je da planiraju da razore aerodrom Konstantin Veliki tako što će parking mesta niškog aerodroma sada podvesti pod ingerenciju JP Parking servis. Za to vreme čitamo kako se parking prostor koji je bio u nadležnosti beogradskog parking servisa, na aerodromu Nikola Tesla, poklanja Vansiju. Da li beogradski političari pokušavaju da nam kažu da nismo poželjni u državi Srbiji i da pravila koja važe u Beogradu, da bi neko preduzeće bilo profitabilno, ne važe u Nišu, jer nije dobro da niška preduzeća posluju pozitivno? Zbog čega beogradski aerodrom, dok je bio u državnom vlasništvu, nije imao sopstvena parking mesta i zbog čega se sada parking mesta poklanjaju Vansiju dok se Konstantinu Velikom otimaju?

    1. sagradiće oni Vansiju i prugu direktno do aerodromskog terminala, sa sve ukrsnicom u Zemunu, kupiće mu i aerodromski voz, prema razvojnom planu do 2040.; da se ne jedite, razmišljajte malo dekarbonizaciono, malo o EU klimatskim ciljevima 2030.

  2. Izvini Zorana bogati, samo da te pitam: Da li znas kako nam je Precednik Nikolic (ses ono bivsi ali ne mozemo mu to zaboraviti)? Cuo sam da je pao sa kineskog zida i slomio trticnu kost pa se pitam kako ce sad na protestno sedenje ako nedo Bog zatreba da se zrtvuje za nas?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.