Mihajlović: Počinje da se gradi 400 kilometara novih autoputeva

Ostavite komentar


    1. Ide da se presvuče a ovde brine da njegova građevinska firma „iskamči“ neki avans za km autoputa.
      I drugo, neka se već jednom dogovore sa kojim km izgrađenih autoputeva, Vučić govori o hiljadama, Mihajlovićka pominje 300 a predsednica vlade je ponosna na 150! Z. Živković onomad izađe sa podatkom o 35 km izgrađenih AP i ne videh da ga neko demantova!

  1. Auto putevi koje ste vi „sazidali“ su kvaliteta „drz mu nane glavu“. Osnovci bi ih bolje napravili. Kad sazidate 1 km puta po propisu ona mozete da pocnete da se hvalite. Za ove sto ste „sazidali“ bi Vas u Kini streljali bar tri puta.

  2. Petar: Šta je sa najavljivanim autoputem Niš- Merdare?

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 9

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.