Mihajlović potpisala prve subvencije od 8.000 evra taksistima za kupovinu novih vozila

Ostavite komentar


  1. Biće da Vam vest nije sasvim tačna, moj komšija je još u februaru završio posao za Hyudai Elentru…

      1. @Naxis: to je pitanje za taxiste, zasto su takvi. Valjda je tako oduvek, kazu?

    1. Ima se rastura se dok je toplo. Kad pocnu kise i dodje jesen onda nece niti ni za hleb, al ko zna gde ce ministarka tada biti. U njenim stanovima u Londonu bice toplo i jedc3 se u izibilju, dovoljno daleko od Srbije da se ne vide jad i beda koju je ona sa SNS napravila. prena nekim glasinama. Zli jezici kazu da su ti stanovi i konta u londonskim bankama napravljeni od korupcije i ugradnje u autoputeve u Srbiji.

    2. Reče mi jedan taksista da njemu novo vozilo ne treba, ali da mora da ga kupi inače će ga stalno zaustavljati. Zapravo je ovo reketiranje taksista. Nažalost platićemo mi ovaj kriminal.

    3. Poljoprivrednici su ti dobili i vise nego sto mozes da zamislis. Godinama su najpovlasceniji sloj drustva,napunili su dvorista novom mehanizacijom i traktorima od preko 50.000€, a da ne pricam koja im se sredstva poklanjaju iz budzeta onako na lepe oci,a mnogi se okolo vozikaju u svojim dzipicima…malo li je?! Ostane li ovako…uskoro vise nece biti potrebni ovoj drzavi inzenjeri,lekari,tehnicari…pa neka sve stvari resavaju sa poljoprivrednicima.

  2. Super!
    Vi taxisti ne talasajte zbog kršenja zakona u vezi cargoa a mi ćemo vam dati po 8000 evra ne naših nego narodnih.

  3. Neverovatno je to kako se u ovoj zemlji nista ne menja.
    Sada se i subvencionisu kriminalna udruzenja, a ako je nesto za gasenje i ponovo uredjenje od nule, to je taksi usluga u beogradu

      1. Malo je jedna stranica lista Danas da se pobroje svi dokazi! Taksisti su bruka ovoga grada!

  4. Vlada radi u punom kapacitetu….da covek ne veruje sta oni sebi dopustaju.Potpuno rasulo u drzavi.

  5. Sramota! Ova neodgovorna i štetočinska vlast se razbacuje narodnim parama iz budžeta. Taksi udruženja su privatne firme koje treba da se samofinansiraju, a kredite da uzimaju od banaka!

    1. Samo da znate, pare nisu iz budzeta, vec iz evropskog fonda za ekologiju, koji je odobren od strane EU jos 2018. godine.
      Pa vi stvarno mislite da bi ljudi dali pare iz budzeta za taksiste?

  6. Dali su tim subvencijama kupili taksiste da ne demonstriraju protiv Car go udruženja, koje je u vlasništvu porodice iz vlasti. Znači bahato, udri samo po ovcama, da se zna ko je čobanin.

    1. Ovo treba da pročitaju svi oni koji koriste uslugu ovog ne legalnog taxija cargoa a ne da govore non stop da ih baš briga.

  7. Pare je državi dala evropska unija jos 2016, država ih je potrošila za nešto drugi, to nisu pare poreskih obveznika

    1. Naravno vozne parkove ce obnoviti DOO preduzeca za taxi prevoz u gradovima po Srbiji koji svakodnevno kradu drzavu i niko im ne staje na put.Pogledajte im samo iznose Pdv-a na 50 vozila koji svakodnevno iznajmljuju po 20 eur dan. Sramota!!!

  8. Zasto nijedan list ne objavljuje da je rec o novcu iz EU fonda, a ne fonda drzave?

  9. Da, za ovu zenu je trenutno najvaznija delatnost taksista! Zaista neukusno usred ovolike krize! Da li zaista ima tako malo pameti u Vladi? Tuzno!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.