Mihajlović: Potreban “leks specijalis” za izgradnju stanova

Ostavite komentar


  1. Divlja gradnja (i dalje) besni, ona farba kosu a Danas hvali njene navodne rezultate kao da pojma nema ciji je ministar. Jedino objasnjenje ovog paradoksa moze da bude da Draza ili neko od njegovih ima neko gradiliste bez gradjevinske dozvole.

  2. samo kratko ]] Nasi Gradjani zrtve su propagende koja se vodi od 1990 do danas . Klasican primer su ,,stanovi za 500 eura , za koje treba sad i LexSpecialis ,, a recimo u ovom ttrenutku u Bugarskoj na Crnom Moru moze svako da kupi stan po ceni od 290 eura …………Narod Republike Srbije od stran eove politicke strukture koje ima kontinuitet od 30 godina …….i zvanicno je zemlj aproglasena Ekonomski Najsitromasnijom ……kupovna moc je katastrofa ,cene slicne kao u Stockholmu ,a plate ispod osnovne egzistencije ……….i ponov nema Koncenzusa u stanovnistvu da se sprovede Lustracija celokupne ove politcke strukture ……….. NAROD kao da zeli jos 20 godina Agonije .Licno sam kao proteran disident odlucio i da se nevracam .samo od 2000 ..ukupno 17 godina sam smenjivao Dacica i rezultat je da me je ,,Drzava ,,Srbbija zvanicno u odsustvu na reezimskom Sudu u Jagodini proglasila ,,LUDIM ,, i osudila u zatvrsku bolnicu ……….uz mene niko nije stao ….vec su svi dali sve od sebe da sprovedu tu odluku politicke Mafije iza koje stoje Dacic Vucic Palma ,pa cak i gospodin Tadic kog sam duze vreme smenivao …………celokupna POliticka Struktura ujedinjena da kao disident budem utamnjicen u zatvorsku Ludnicu ………….sta li ta takozvana ,,drzava Srbija ,,radi licima koja se rode drugacija …………verovatno ih tamnice po prljavim bolnicama u uslovima nedolicnim coveka ……traicu da UN formiraju delegaciju da se ispita kako se postupa sa takvim osobama …………ja sam uspeo da pobegnem zlocinackim strukturama ……… sta je sa osaobama koje nisu …………sada mi je jasno zasto je Srbija kao zemlja u svetu brendirana i sinonim je za ,,RATNE ZLOCINE ,, i necovecno postupanje .Nije kriva politicka struktura ,vec narod sto cuti ,a cutanje je Odobravanje .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.