Mihajlović: Projekat „Jadar” razvojna šansa Srbije

Ostavite komentar


  1. Juče čusmo kako si rodbini iz Loznice namestila poslove sa Rio Tintom, preko cijih firmi ces uzimati lovu.
    Lopurde, kako vas nije sramota da unistavate nasu zemlju??

  2. Cena? Uništavanje zapadne Srbije? Ne čini li vam se gospođo Ministarko da je to previše? Znate li koliko je kostiju u tom delu Srbije, pokopano da biste Vi i svi mi postojali kao narod i živeli u slobodi?

  3. Žena je u pravu, što se tiče toga da je projekat Jadar šansa Srbije za razvoj. To je realna šansa da narod otera u zatvor ovu bandu na vlasti i krene da se razvija bez alavih, nesposobnih i korumpiranih „stručnjaka“ iz SNS-a!

  4. Bolje da ostanemo nerazvijeni,bez daljeg komentara o toj mastiljavoj firmi! Pa mi ni smeće ne razvrstavamo, a hoćemo da ga putem spalionice uništavamo! E plastiko,plastiko i ostali zdravo spaljujući elementi.

  5. Nekada je cela Srbija marsirala prema Drini… oni su tu kosti svoje ostavili,a mi necemo imati ni to. Kakva Austrougarska, kakav Hitler ili Nato… Vi cete nas gospodo satrati.

  6. Hocu da mi se objasni ceo postupak izdvajanja litijuma iz rude dosta obilazenja istine kao kisa oko Kragujevca, lepo objasnite sve pa da vidimo sta je ciniti, koliko se upinjete da nam objasnite sve lepote povecanja budzeta toliko zamagljujete ono sto je bitno, angazujte malo sive celije da rade malo drugacije ako mozete, kladim se da ne mozete. Ziveli

  7. Zorana, gradjani to podrzati NECE. A nece biti ni referenduma.
    Uveliko se pise da je prica zavrsena, na nasu zalost.
    Glup je ovaj narod ako to stvarno dozvoli.

  8. Vi „mudraci“ prodali ste fabrike za proizvodnju kao i rudnike bakra i zlata jer ste te fabrike unistili kao nesposobni strucnjaci a o jadaritu pojma nemate, ali zato kapne poneka parica u vase dzepove. Bedni ste koliko ste teski pa cete na sud zbog toga!!!

  9. Ti si se lepo snašla u sns- srs, sada. A šta će biti jednog dana? Pobeći, uteći na strašnom mestu postojati?!!! A?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.