Mihajlović: Radnici pisali da kasne, naši su krivi

Ostavite komentar


  1. Dajem za pravo ministarki Mihajlovic iako nisam pristalica njene partije SNS! Ona je svojevremeno bezuspesno pokusala da sjedini Koridore i Puteve ali joj to odozgo nije dozvoljeno iz kadrovskih razloga! Potpuno je besmisleno da u ovakvoj nemastini imamo dve babice za isto dete i naravno da je onda kilavo sto ministarka i kaze na finiji nacin! Isto joj nije bilo dozvoljeno da smeni Bajatovica pa je i to dete i dalje kilavo! Ali ona bar cini sto moze za razliku od mnogih drugih ministara stare i nove vlade pa ipak prezivese a svi znamo gde skripi!

  2. E ,ako Vam taj CEO JEDAN ODLIČAN STUDENT,, vadi prosek,,ma svaka vam,,čast,,Šta je sa onima iz Sekretarijata za Legalizacije KOJI,,GUBE, PREDMETE, a Vaša zamenica,potpisjuje,,legalizacija u toku,,. Za svaki slučaj PROVERITE I LIČNO u delu za .SO.Čukarica.Ima Gi raznih,,obrazovanja,, i ,,Znanja,, Zavisno Od,,Ponuđača,,….

  3. Ova plavusica, po obicaju, nestrucno govori i samo duva u rog. Svima nam pravi probleme. Trebalo bi nekoliko godina da se odmara, jer je vec izgubila sposobnost zdraog prosudjivanja. Ali ovo sto ona prica nije najveci problem. To je stanje u katastru za koje je kad je stupila na ovu funkciju rekla sa ce biti razresena dok udari dlanom o dlan, a evo ja vec tri godine cekam da neko resi drugostepenu zalbu ministarstvu. Kad nesto ode u njeno ministarstvo to vam je isto kao da je vaceno u bunar. Isto je i sa legaluzacijom. Situacija he sada losija nego pre pet sest godina. Ovo, takodje, govorim iz svog iskustva. Zato i nju treba da zameni neko strucan i ko se razume u posao koji treba da rad.

  4. Na fakultetu 10 nemora da znaci da zna da vodi drzavu iz kabineta ...Titovi nisu imali desetke na fakultetima a vi jos nemozete za 35 godina da okrecite ono sta nam je ostavio ....!!!! kaže:

    Vladimir

  5. Ono što se trenutno dešava u Ministarstvu građevinarstva nije čistka, ni lov na veštice, već pokušaj što bolje organizacije, kaže ministarka Zorana Mihajlović, sela na metlu i odletela..

  6. Bravo za ministarku. Nisam bot ali zbog prirode posla imam kontakte sa pomenutim ministarstvom. Ministarka Mihajlović barem iz mog iskustva stvarno želi da reši problem na koji joj se ukaže. Koliko ona sama može da uspe u tome to je pitanje. Niko se nije pitao šta je ona nasledila u svom ministarstvu od svojih predhodnika pre svega od ministra "pre roka" pa do onog što savetuje da se manje kraducka. Zna se ćije je izmišljotina Koridori Srbije. I MMF je dao nalog da se spoje sa Putevima Srbije i ona je na tome insistirala.Ali sila kojoj treba zlatna koka to ne da. Može ona da se prevrne na trepavice uvek će biti neko kome neće valjati koliko god želele da uradi nešto dobro za sve nas.O kadrovima po miniostarstvima da i ne govorim. Ko god je bio na vlasti dovodio je svoje.Ima ih koliko hoćeš. Koliko njih je stvarno upotrebljivo to je veliki znak pitanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.