Mihajlović: Rebić bio neprecizan u izjavama o železničkoj nesreći kod Niša

Ostavite komentar


  1. a ako ispadne da si ti odgovorna?
    šta je sa 13-14 miliona evra koje smo dobili od EU za sređivanje pružnih prelaza?

    1. ko zna koliko koštaju konsultantske usluge i da li išta ostane za posao za koji su namenjene te pare? To bi oni koji su pare dali morali da znaju i da reaguju, ako nisu i oni ubacili pprstiće u med.

  2. „Čini mi se da tu najmanje ima nadležnosti o kojoj vi sada govorite”, kazala je Mihajlovioć.
    Pa, da. Kakve veze ima ministarka saobraćaja sa prugama i putevima.

  3. Sta zna direktor policije, on je inace veoma neobavesten covek, nema informacije. Ako hocete da znate ko je kriv pitajte ministarku

  4. Pa covek je pitao za ODGOVORNOST, a ne nadleznost . Ali, kod nas se to tolerise da odgovorni ne odgovaraju, a da se ubicama uvek daju olaksavajuce okolnosti, dok se sav teret BAHATOSTI pocinilaca prebacuje na nevine ZRTVE.
    Tako Z.Mihajlovic ne zna da li je ona licno kao ministar saobraja odgovorna za ovakvu nesrecu. Ali ona bolje zna saobracaj od direktora policije Rebica, koji je u tome citav zivot. Epa, ministri dozlogrdili ste i bogu i narodu i Vase brljotine su nam na vrh glave.

  5. Vađevina!-Brzopleto optužili (Zorana,Rebić!) vozača za nepostojeću rampu,a sad veslaju uzvodno!!!Naravno, niko neće odgovarati,kao i za pad helikoptera!!!-AV:“Ne dam Gašića,Lončara,“…nešu,tuzlukozumuzlu,klempu,malog Adolfa,naočarku…itd itssl…

  6. Pa ti si odgovorna, a ne moj pokojni deda Milorad.
    Strasno. Bolje da ne daje vise izjave.

  7. Sramota je što pokušavaš da opravdaš sebe i da svališ krivicu na šofera autobusa. Zar meštani ne govore istinu!!!. Kako može vozač da zna da li dolazi voz, ako je magla i buka, pa se ne vidi i ne čuje. Da ima rampa naravno da bi stao i izbegla bi se tragedija. Da si iskrena trebalo bi da daš ostavku.

  8. da je bilo svetlosnog upozerenja, kao što nije, da je bilo rampe, kao što nije, da je voz svirao pri nailasku ka pružnom prelazu, kao što nije, da je išao 20km/h preko pružnog prelaza, kao što nije, ne bi ni autobus bio presečen na pola i ne bi bilo žrtava. Interesuje me, kako bez veštačenja sudskog veštaka, bez podizanja optužnica od strane tužioca i bez presude od strane sudije Mihajlovićka može paušalno da sudi i presuđuje i bljuje vatru na sve koji ne ponavljaju njenu pesmu? Primećujem da nije retkost da na putevima srećemo pretovarene kamione, koji su opasnost po sve učesnike u saobraćaju, a dužnost njenog ministarstva je da štiti puteve i sve nas od pretovarenih kamiona i posledica koje mogu da izazovu ako tokom vožnje dođe do otkazivanja kočnica ili nekog drugog kvara. Svuda u svetu su kontrole težine kamiona uobičajene, a kazne toliko visoke da se niko ne igra i ne tovari kamion do iznemoglosti, jedino kod nas ona nema organizovanu kontrolu, onako kako to rade u uređenim evropskim državama. Ko će biti kriv ako neko strada u sudaru sa pretovarenim kamionom? Vozač kamiona ili upravljač puta i ministarstvo koje upravlja republičkim firmama, a koji imaju obavezu da štite puteve i ostale učesnike u saobraćaju od vidno pretovarenih kamiona?

  9. Ministarka: ………. ‘a čućemo od direktora policije imenom i prezimenom ko je sve odgovoran.’ Da pitam: a od kada to, ili po kom zakonu, direktor policije procenjuje ili određuje……..’imenom i prezimenom ko je sve odgovoran’??? Vidi, vidi, a ja mislio do sada da se time bave nadležna tužilaštva i sudovi? Ihhhh, daleko je mnogo Japan od nas gde za zakašnjenje vozova mereno sekundama nadležnom ministru završava karijera. Pre nekoliko meseci jedan voz je, greškom mašinovođe, krenuo 2 (dve) sekunde ranije u polasku sa stanice i odgovorni, ali ODGOVORNI direktor je uputio svima izvinjenje i stavio svoju funkciju na preispitivanje svojim pretpostavljenim. Smtram da je direktor policije trezveno, korektno, samokritično, logički i, pre svega ljudski, apostrofirao deo (najbitnijeg) lanca odgovornosti i zato mu skidam kapu. Ministarka, koliko da se zna, (odavna) pala na ispitu logike i odgovornosti.

  10. Госпођа министарка се не усуђује да каже „лаже“ , већ дипломатски користи непрецизност. Зашто као њен вођа не каже „највећи лажов“, храбро отворено и неваспитано ?

  11. Gospođo ministarka, koliko nevinih duša ti, tvoj gazda i kamarila, koju ste stvorili, u ovih tridesetak godina, imate na savesti? Koliko nesreće i tuge? Da li mirno spavaš?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.