Mihajlović: Rekonstrukcija Pančevačkog mosta do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Ova definitivno nema pojma sa građevinom Niko ne sme da se usudi da . Ja od kada pamtim spominje se rekonstrukcija pančevačkog mosta. Niko decenijama nesme da se usudi da počne sa rekonstrukcijom mosta izgrađenog od zakovica koje su u ko zna kakvom stanju. Ako krenu zavarivanjem mos će pasti. Bolje je da ga sruše i naprave novi. Ostalo je sve šaralaža.

  2. Ministarka, zaustavite Dunav, premestite most, a na Jovičića i dalje budite ponosni, jer je prvi objavio da Krnjača ima metro. I ne zaboravite novogodišnje ukrase na mostu u septembru. Od kad naprednjaci popravljaju mostove? Šutnuli ste Velju Ilića i sad nema ko opet da popravlja most? Zar Jovičić ne kopa kanalizaciju po levoj obali Dunava?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.