Mihajlović: Sa Hrvatskom o rekonstrukciji pruge 5. marta

Ostavite komentar


  1. Rekunstruisite vi ministarka a gde su pare radnicima sto dugujete za neisplacene plate. Radnicima „ZELTURIST“-a i dalje dugujete 17 neisplacenih plata za period od novembra meseca 2013. godine zakljucno sa martom 2015. godine. Kako vas nije sramota da i posle sudskih izvrsnih presuda vi se i dalje pravite blesavi, sram Vas bilo.

  2. Beograd-Zagreb je 412 kilometara, a vrednost radova na „…rekonstrukciji i modernizaciji deonica na teritoriji Srbije procenjuje se na oko 250 miliona evra.“
    Zašto, „naš deo“ ne radi NAŠE PREDUZEĆE-ŽELEZNICA SRBIJE, koje ima te snažne mašine, one žute, koje „sve rade“, od šina i postroja i dr. pa bi bilo višestruko jeftinije!!!???
    Pozdrav iz Banata!

  3. Kolicina informacija je jednaka nuli. Sve smo vec to znali i ne vidim zasto je potrebno trcati po posetama a pogotovo ne predsednik drzave, da bi se rekonstruisala pruga Stara Pazova – Sid o domacem trosku i sa domacom mehanizacijom koju koliko onomad na velika vrata najavise Zeleznice Srbije da se iz Francuske? Sve je to samo veliki predizborni balon koji ce da traje kao i vinska musica – jedan dan! Pa Jovo nanovo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.