Mihajlović: Sa Mađarskom o bržem protoku na granicama

Ostavite komentar


  1. Sta je sa autoputem i prugom ka Rumuniji? Takodje EU ekonomija sada za nas kao Amerika.

  2. boze kakva glupost..draga moja trba uci u drustvo evrope sa koliko toliko postovanja gradjana smanjene korupcije…sada kao kobajagi vi sredjujete da gradjani umesto 12 sati cekanja cekaju samo sedam sati na madjarske carinike ..a ni nasi nisu nimalo bolji..licno sam se uverila.. dakle sadea svi imamo puno posla da ubedjujemo grke madjare rumune bugare bosance makedonce a bogami i albance da se smiluju..za 4 sata oredjes srbiju i 8 sati drezdih da udjes kod suseda..zahvaljujemo se na vasem sredjivanju..cekacemo koliko treba ali pokusajte da se skoncentrisete na ulazak u evropu..

  3. Kako da rešite duga čekanja kad mađarski carinici neće da rade.Mislim na kamionski terminal.Zadnju turu kad sam se vraćao 75 vozača kamiona je čekalo na jefan jedini šalter da urade carinske papire.3 sata dam čekao da dođem na red.Inače moj lični rekord je 24 sata prelaženja granice na Horgošu.Do smo davali po 5-10€ mađarskoj carini za kafu nije bilo velikih zadržavanja ali otkad su ih pohapsili zbog primanja mita kao da su u tihom štrajku,neće da rade.Molimo našu državu da reši nenormalno duga zadržavanja na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom.

  4. Nema kraja ministarkinom buducem vremenu. Da li je ijedan projekt zavrsila i stavila predmet ad acta? Svaki dan novi baloni u prazno a vec juce receno zaboravljeno. Ova ista problematika je na dnevnom redu i prosle godine i sta se dogodilo – Nista novo ne naucise pacici nego samo kva, kva, kva – cika Jova Zmaj! Stvarno je neukusno siriti ovakve „pozitivne“ najave kada se zna da je medunarodna pruga Beograd-Budimpesta zatvorena na 4 godine a postojalo je i bolje resenje! Stvarno je ministarka uvreda za ljudsko dostojanstvo!

  5. Pitanje za (ministarku) autora dnevnog reda: kakva je to ZAJEDNIČKA saradnja? Čist pleonazam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.