Mihajlović: Srbija svakog dana uvozi 15 do 20 odsto električne energije

Ostavite komentar


  1. Predsednik .premijerka i vi ste govorili da ce novi direktor biti piznat za neki dan a evo Grcica nema mesec dana+ alu sigurno ce bar 6 meseci primari platu) a direktora ni na vidiku.Dali vam oslabio kadar ili se zbog izbora niko ne orihvata visokih polozaja

  2. Ona kaze da „Ali, u Beogradu, Valjevu i Novom Pazaru najveći zagađivači vazduha su individualna ložišta“… kada i koje istrazivanje je to uradila za takvu tvrdnju?

  3. To je posledica politike vaseg sefa sekte da postavlja poslusne a ne sposobne kadrove, ne samo u EPS nego i svim drugim ddrzavnim firmama. Osim toga, jutros ga mnogo slaga, kao i obicno, da ima dovoljno para za subvencije zamene kotlova i stolarije, jer se prijavilo mnogo vise zainteresovanih nego sto ih je dobilo

  4. Ti si sa svojim znanjem dovela da Srbija od energeske sile uvozi struju to je tvoje ruke delo i mesto da se pokupis i odes ti i dalje vodis eps u propast.

  5. Pa znamo da se nemoze preci na zelenu energiju tako lako ali je mogao vucic jedno desetak vetroparkova napravit bar bi neutralisao uvoz ili ga smanjio na minimum

  6. Tih 15%-20 %treba da plati ministarka iz svog džepa, zato što je loše vodila ministarstvo. Njena je obaveza bila da se meša u kadrovsku politiku, i vidi razloge propadanja elektro privrede.

  7. Zašto niste napravili vetroparkove i parkove solarne energije nego uništavate Srbiju minicentralama,.ovamo kao nešto radite ustvari radite za vašu decu jer ste svi korumpirani.

  8. Taman toliko koliko potrosite na ulicno svetlo a zaboravite da ga ugasite preko dana ! To mi da kako placamo!

  9. ZORANA, DA DA OSTAVKU. AKO JE VIDELA DA OVI NOJ POTÇINJENI, NE RADE KAKO TREBA TREBALA JE REAGOVATI RANIJE. NE SAD PO ZAVRSENOM ÇINU.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.