Mihajlović: Srećna sam, napravili smo auto-put po svetskim standardima

Ostavite komentar


  1. Kad si srećna, lupi tada dlan o dlan! Kad si srećna lupi tada nogama o pod! Kad si srećna vikni tada glasno Ura!

    1. E samo kad si ti srecna!Nego kako te savetuje covek koji je upropastio dve gradjevinske firme,a ti ga danas setas kao „strucnjaka“.???

  2. Duzina puta od Obrenovca do Ljiga iznosi 63,91 km, preko prece naokolo blize!

  3. Kada je potpisan ugovor sa Kinezima za izgradnju deonice od Surčina do Obrenovca , ministarka Mihajlović je rekla da se neće graditi deo od Novog Beograda do Surčine jer je time uštedela novac Srbiji . Zatim je rekla da će se ipak graditi i to po ceni od oko 40 mil. evra . Sada je ta cena skočila na preko 70 mil. evra iako su iz plana izbačene dve denivelacine petlje i radi se o bulevaru dužine 8 km. kroz pustu ravnicu .

    1. Verovatno je jadna „gospođa ministarka“, zbog peviše posla oko priprema za najsmešnije, i najidotskije otvaranje jednog autoputa od 63 km na globusu, dostojno onog sumanutog vldara Severne Koreje, previdela ko sve treba da se ugradi u cenu tog autoputića- verovatno je računala samo sebe i svoje hajvane a zaboravila Maloga, maloga batu, možda i veliokog brata, ove iz Koridora Srbije i još po nekog esenesovca! Sada je ispravila grešku pa računa novu cenu za tih nekoliko kiometara. Logično, zar ne?

  4. Može li ministarka da neko smisleno objašnjenje zašto se početni deo prve deonice na Koridoru 11 od Novog Beograda do Surčina od svega 8 km radi na samom kraju , kada je to najopterećenija deonica .

  5. Kako to izgledaju „svecki standardi“ za puteve? Ima dve do četiri trake, belu liniju po sredini i auto može da ide po njemu? Stvarno sveCki. Sledeći vrhunski projekat koji nam napredni spremaju – zgrade sa više od dva sprata, automobili na benzin i svetiljke koje rade na struju!

    1. Posebno me odusevljaju,one tzv. tacke za voznju po magli,koje nisu uocljive ni po danu,a mogu misliti po jesenje-zimskim maglama…!! Neefikasano trosenje boje,zar ne…!?

  6. Svi smo srećni i presrećni zbog divnih drumova , mostova tunela. Medjutim postoji jedan problem. Šta će danas jesti 1.200.000 penzionera sa penzijom od 140 evra. 500.000 gradjana bez ikakvih prihoda medju kojima su i penzioneri kojima nije povezan staž već 10 godina. Kako će 500.000 roditelja opremiti svoju decu za polazak u školu . Kada danas budete slavili sa svojim gazdom uz šampanjac setite se i ovih i sličnih problema u ovoj folerskoj državi. Puno vas sve volim i želim puno sreće „u daljem radu“ i mnogo ljubavi sa Kinezima, Japancima, Rusima , Arapima i svim ostalima koji neizmerno vole Srbiju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.