Mihajlović: Tehnički problemi

Ostavite komentar


  1. "Nadam se da ćemo uskoro dobiti dinamiku i da ćemo rešiti problem informisanja premijera, vlade, ministarstva. Kašnjenja od mesec, dva ne vidim kao veliki problem u velikim infrastrukturnim projektima" ???
    Ćero, ne plaćamo mi tebe da kasniš i da imaš probleme sa informisanjem. Rok je prošao. Ja, poreski obveznik VIDIM PROBLEM u ovom kašnjenju i ne želim da se moje pare troše na tvoju i nesposobnost ostalih involviranih. I šta će sad prebodobni Vučić da uradi? Čuli smo da reč ološ postoji u njegovom vokabularu, sad ćemo da vidimo poznaje li kategoriju odgovornosti.

  2. Samo se kod nas,,tehnički problemi,,zovu,,nestručni LJ.U. D. I.NA,,Radnim mestima gde se zbog,tehničkih problema,, svakoga dana GINE.U normalnim zemljama Otkaz je , je za Juče,,završen,,..,,Sreća, ,pa sa ovakovima to još duuugo nemamo ,,razloga,, da se,,plašimo,,nadoknadiće Ono sve,,slične,,uspehe,kada još jednom ,,da dobrovoljnim,,akcijama,, ,otkinu od prihoda i penzija onima koji su Još,,nekonceptualno,,obavešteni,,.

  3. Ovo je prava slika RADA I DELA ministarke Zorane Mihajlović.
    nogo JE obakvih primera u "resoru" pomenute.
    Nije jasno koji su to REZULTATI koji su joj obezbedili mesto u NOVOJ VLADI.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.