Mihajlović: Tražila sam da i lekari mogu da kupe povoljne stanove

Mihajlović i Vučević na gradilištu stanova za službe bezbednosti

Ostavite komentar


    1. A jel to nema tržišta u Srbiji? Da li smo komunistička zemlja pa gradimo socijalne stanove i za lekare? Biće sve više ovakvih šarrnih laža pred izbore.

  1. Ajde. A, kog datuma si tacno dala tu izjavu da trazis da i lekari dobiju ove jeftinije stanove.
    P.s. Prosipaju se neistine iz usta ministara, premijera i predsednika i nikom nista. Niko da zatrazi odgovornost za obecano.

  2. nego stanove u NS gradiće za pripadnike službe bezbednosti? Koji je prosek plata pripadnika službi bezbednosti i lekara da bi im država gradila stanove?
    Niški gradonačelnik, bivši SNS postavljenik, lekar, uređuje kuću u elitnom niškom naselju. Ako može on sebi to da priušti, zbog čega to ne bi mogle njegove kolege?
    Zar nije posao države da brine o ljudima koji ne mogu o sebi da brinu, radi na stanovima za socijalno stanovanje, a ne da stavlja šapu na stanogradnju? U kojoj još državi, osim gde je alava Zoka ministarka, stanogradnjom se bavi država?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.