Mihajlović: Ulažemo 40 miliona evra za smanjenje gužvi na granicama

Ostavite komentar


  1. Sta vi to radite sa ovim svakodnevnim artificijelnim izjavama ove zene ? Da li i ona spada u aranzman Vucica sa vasim novinama ? Urednice , to se vidi iz aviona. Dajte malo kamuflirajte njihovu predizbornu kampanju.Halo gosin Drazo, sta se zbiva & dogadja sa vama ? Pokusajte da ne cenzurisete tako vam novinarskih legitimacija.

    1. I ja se cesto pitam zasto ovaj portal prenosi sve moguce i nemoguce izjave drzavnih zvanicnika, a kao vlast ga smatra opozicionim glasilom.
      Jos jedan trijanski konj?

  2. Bolje da malo podmažete carinike sa mađarske strane, oni se prosto iživljavaju kad je sezona odmora.

  3. to svake godine najavljujete i svake godine imamo kolaps na granici na početku i kraju sezone letovanja.

  4. Frljačenje opljackanim novcem od „dragih gradjana“: nije bitno da li išta gradite, već koliko se UGRADJUJETE.
    Evo u Rakovici – pola godine se raskopavala ulica pored sedišta stranke, „stare milicije“, vec posle pola godine se sve ispočetka raskopava!
    „Kružni tok“ ispod Resnila se gradio, BEZ Djilasa, Jeremića i Obradovića, MESECIMA, svečano pušten 17. decembra 2918. – već sredinom januara 2019. je popustio, potonuo, ispucao kolovoz i popravljan!
    Pristupni put od 150 metara iz pravca Manastira, pusten tada, pre desetak dana je stotinak metara IZNOVA radjen. Ali – morace za mesec-dva sve iznova…
    Narod se pita: kad ce Zorana na robiju? Ona, najveci i najuspesniji glodar budzeta i kredita!!!

  5. To slusamo od ove zene vec 5 godina a Madari, koji nas toliko po AV vole i eto otvaraju spomenik Janku Sibinjaninu u Beogradu, maltretiraju sve vise!

  6. Blago Svetskoj banci s tobom, moze lagodno da opstaje narednih 40 godina od kamata koje ce R. Srbija da placa.

  7. Cuj ovu ! Gistro ulazemo a jos jedan kredit dize „da ne cekamo dugo na prelazu“ a narod ce da placa. na rate i sa kamatom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.