Mihajlović: Usaglašen sporazum o donaciji Srbije i Francuske oko izgradnje beogradskog metroa

Ostavite komentar


  1. Jel to onaj metro i posao za gradnju, raspisan bez tendera? Metro, dodatno zamišljen da opslužuje BGD na vodi i povlašćenu klasu, iz naselja građenog takođe bez javnog tendera a ne da omogući normalan prevoz za većinu Beograđana. Na šta je spala demokratska Francuska, sramota.

  2. Ta man’te se …sto su neprecizna ova anonimna saopstenja …brateee…ko kome vrsi donaciju (la donation na fr. – om ) R. Srbija R. Francuskoj ili obrnuto …sta je objekat ( le sujet ) donacije …ima li kontra usluge ( les contre parties ) …i koliko nas “ kosta “ doticna donacija ( le cout da la donation ) i vreme ili period za realizaciju donacije ( le temps de la realisation )
    Sve …brateee… magla ( le broullard ) i “ muljanje “ ( les magouilles )
    Pardon zbog francuskog …to je za “ pismene i intiligentne “ sns botove

  3. Jos se nije desilo da ova se osoba sastane sa nekim domacim pravnim ili fizickim licem. Samo stranci i samo uopstena letters of intent! Sramota!

  4. Kao što su i radili kolonijama. Daju mrvice za donacije a onda njihove firme dobijaju da rade poslove i to DEBELO naplate

    1. Konacno da neko napise kako te donacije rade. Bukvalno modus operandi za sve donacije koje smo dobili od ’90 na ovamo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.