Mihajlović: Vanredne kontrole na gradilištima daju rezultate

Ostavite komentar


  1. Zar pored tolikih sluzbi i sekretarijata da minisrka Mihajlovic obilazi gradilista. Mislim da bi ipak trebalo da ima pametnija posla tj. da sankcionise direktore Puteva i Koridora Srbije jer se vise ni ne zna ko je za sta nadlezan a ima ih k““o kusih pasa ui uredno primaju plate iz budzeta. Ovako preskace nivoe sto uopste nije dobro za radnu atmosferu – znam iz velikog iskustva! Potcinjeni se opustaju!

  2. Nije mi onda jasno zašto postoje inspektori i primaju platu kada ministarka mora da radi njihov posao?
    ora da je to zbog genijalnih dnevnica od 150 dinara pa niko za te pare neće k… da mrdne. Mnogo su vam skupe ove uštede. Nju vozi službeni auto, pratnja, obezbeđenje, čekaju je svečani ručkovi. Obični službenici kad odu na 3, 4, 5 dana i dobiju 150 dinara dnevno treba da ručaju, večeraju, popiju kafu ili se osveže za te pare pa su baš oduevljeni time. Osim toga ne računa im se ni prevoz u lokalu pa kad dođu u Bg ili slično, karta za bus im je kao dnevnica.

  3. Ekipici na vlasti mora se odati prizanje za raznovrsnost – u lupanju glhposti! Ovoj gospodji bi bilo bolje da radi svoj posao, nego sto glumi neko ludilo cupkajuci u stiklicama od par stotina evra po gradilistima.

  4. Tako je. Da radi svoj posao za koji je plaćena. Mala je Srbija.Ali se piše velikim slovom.

  5. To su vasi namesteni tenderi doveli neplatise. Da je srece radile bi drzavne firme da ih niste prodali prevarantima

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.