Mihajlović: Više od 20 odsto domaćinstava ne može da plati komunalije

Ostavite komentar


  1. Da li je realno da u javnost iznose podatak da je prosek plata u Srbiji 600 EVRA,a ljudi nemaju ni za komunalije.

  2. Kako bre tolika beda u Srbiji kad smo vodeći u razvoju godinama unazad?
    Nema tu nauke, ili su cene previsoke (za naše tržište) ili su primanja bedna?
    Kod nas ima i jednog i drugog tako da nam muke ne ginu.

  3. Onda ćemo prebaciti trošak beneficirane cene struje na one koji još uvek imaju para da je plaćaju dok i oni ne osiromaše toliko da postanu „energetski ugroženi“? Sprečavamo socijalne nemire opljačkane sirotinje dok pljačkamo one koji još imaju ’leba da jedu?

  4. Srbija treba jos vise spomenika da pravi da pravi jos najskupljih km puteva nego u Evropi da investitorima placa mizerne plate radnicima poklanja zemljiste tajkunima………….bila bi lista mnogo duza Ej Srbi otvorite oci izvadite glavu iz peska jer idete u jos vece blato

  5. Otkud sad to, kad smo, zahvaljujući mudroj politici našeg precednika, najbolji u Evropi?

  6. da li je možda ponosna što je to tako ili nezadovoljna što broj nije veći? Znači da ima još para kod naroda da se otme.

  7. i tu lazirate sa brojevima, kao sa koronom, sigurno je veci broj, koji ne mogu da plate komunalije!

  8. A koliko miliona evra kosta Tomina kancelarija i koriscenje objekta koja je namenjena za trenutnog predsednika, a neradi uopste? Kada je prvorodjeni poveo Tomu u Kinu ili Rusiju a rasravljali o temama za koje je „zaduzen“?

  9. Ovo gospodja ministarka u svemu negira predsednika Srbije
    Da li je ovo namerno da je protiv onog sto predsednik zbori.

  10. Ne mogu da verujem koja kontradiktornost Mihajlovicka kaze da vise od 20% GRADJANA NEMA MOGUCNOSTI DA PLATI KOMUNALIJE A veliki AV prica o blagostanju ….gospodo razlicite filmove gledate….malo se koncetrisite….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.