Mihajlović: Za trenutnu energetsku krizu kriva je uprava EPS-a

Ostavite komentar


  1. Pa ona je najveci krivac za nastalu situaciju. Zena nestrucna, treba je pod hitno smeniti i izbaciti iz politike! Obezberdjen joj stan u Londonu od Rio Tinta! Njen sin clan delegacije Srbije u UN. Koje su njegove kompetencije za to! Sklonite ovu zenu ona je zlo za Srbiju!

  2. Zatrpani snegom i probudjeni iz sna da smo “najuspesnija zemlja u regionu”, shvatamo da smo mala i siromasna zemlja ; da u ministarstvima i javnim preduzecima cuce partijski kadrovi a ne posteni i kompetentni domacini. „Otvorena sednica vlade” je bila vrlo korisna i otreznjavajuca.

  3. Ma molim Vas to je jedna fina gospođa evropskih shvatanja,i ako je jako naljutimo daće ostavku 1.limburga,a ustvari će verovatno prva ostaviti kapetana kada brod počne tonuti.

  4. Treba da te je sramota! Pa ti si ministar tog sektora. Kako bre smes i da izjavis tako nesto?!

  5. Gospođo, imate li bar zrnce savesti i morala? Zar se ne osećate i vi bar malkice odgovorni, kao resorna ministarka, zbog grubih grešaka i propusta u najvažnijem preduzeću u zemlji!? Pošto nemate obraza, za vas ćemo se postideti mi, svi građani Srbije, koji vas debelo plaćamo za nesposobnost i nerad!

  6. A Grčića je forsirao i postavio ko? Pa vrhovni komandant, koji sad kao traži nečiju odgovornost i pravi se lud.
    Naravno, rešenje problema će ponovo biti nešto ala da se zarotiraju Zorana i Mona.

  7. Naravno da je i njena odgovornost, i da je nestručna, ona je političar karijerista, a ne domenski stručnjak što je očigledno potrebno. Ko ju je takvu postavio u ministarsku fotelju? Premijerka? I ona je onda kriva. A ko je premijerki dao mandat za takvu vladu? Predsednik (države i stranke)? I on je onda kriv, sve je to lanac odgovornosti. A najviše treba da plate manjkom glasova na izborima. Opozicija je još krajem oktobra navodila nestručnost rukovodstva EPS-a i da loše posluju. Hoće li neko iz vladajuće strukture sada to priznati opozciji, da su bili u pravu sa svojim kritikama?

  8. To mora da se resi odmah bez odlaganja svima je jano da Grcic vise ne moze biti direktor EPSA
    Treba postaviti Atlagica deluje ozbiljno i dati mu odresene rulke da izabere svoj tim

  9. Da li ministarka zna šta je to topla i hladna rezerva u ovakvom energetskom sistemu.Taj isti TENT je preko EPS-a 15 god. minirao završetak izgradnje TE-TO Kolubara B 2 X 350 MW,čiji je stepen gotovosti bio preko 40 % i mogla da se završi za 4 god.TE je projektovana prema evropskim ekološkim propisima a bilo je više prilika da se završi.Zbog toga smo došli u ovakvu situaciju, a Srbija je izgubila najmanje 3 milijarde evra.

  10. Kada u Srbiji napravis stetu drzavi preko 1 milion dinara onda po zakonu odgovaras krivicno i goni te drzavni tuzilac. Kada si clan stranke i na odgovornom mestu i napravis stetu od vise miliona evra onda ce neko da pogleda ko je kriv kad stigne. Laku noc Srbijo polako nestajes.

  11. A gde je tvoja odgovornost? Ne mogu uvek da budu krivi samo izvrsioci a ministri, premijer i sef da nemaju odgovornost, jer se zna „ko pise note“

  12. Pa Grcic je poceo da smenjuje svoje prve saradnike.
    Sta ceka vlada ti si na potezu daj predlog vladi za smenu najodgovornijeg

  13. Uprava EPSa ne sme ni u WC a da prvo ne pita Vučića i Zorku šta da radi.Sada će da ih puste niz vodu a vlast ostaje čistih ruku.

  14. Ma ti si nesposobna kao ministarka, ne upravljas uspešno sektorom koji vodis, a razloge i opravdanja za greške u sistemu će uvek biti, u smislu nisam ja majke mi.

  15. Steta sti ovi iz vlade ne citaju danas ali bravo za komentare Svuda u svetu se orvo ponudi svoja ostavka a kod nas se smenjuju ljudi koji se nekom ne svidjaju

  16. Postavljena da uništi EPS. Da ga dovede do bankrota,prevede u akcionarsko društvo i proda onima koi su je postavili.
    Tako su uradili i česi pa se pokajli.
    Teško li se nama sa njima.
    Grčić je žrtveno janje.

  17. Ova i njena rodbina znaju da rudare jedino u državnom budžetu.Beži više odakle si došla,ali prvo vrati ono ,,uzeto“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.