Mihajlović: Zakon važi i za Nikolićeve vikendice

Ostavite komentar


  1. 4.maja 1980.pamtim po znacajnom datumu sa dva camca smo pristali na divlju obalu kilometar dva uzvodno od bloka 45 da napravimo rostilj. Nigde civilizacije samo komarci i mi. Danas kuca do kuce kilometrima. Cak se neko dosetio pa je pravio serijski temelje za sojenice koje je prodavao. Imate kucerine sa zidovima od dva metra i dvoristima. Google earth i za rubriku verovali ili ne.

  2. naravno da ce iz usta politicara izaci floskula poput ove da zakon vazi za sve. zamislite da kaze da zakon, sto se i vidi u praksi, ipak ne vazi za sve? elem, njen je posao da obmanjuje. uostalom, da je istina to sto govori tomina bliza familija i on sam bi vec odavno ostali bez tih bezpravno izgradjenih objekata uz reku.

  3. Srbija je stvarno u velikom problemu. Velaj Ilic, Dulic, Mihajlovicka, ko god da je ministar, Mira Markovic i Slobodna Milosevic sa svojim interesima preovladjuju nad interesima drzave i gradjana. Ozakonjenje kriminala i pljacke se proglasava javnim interesom!!! To samo u zemljama sa totalitarnim rezimom moze da se desi. Ali mi smo u problemu sto totalitarnom rezimu ne postoji opozicija nikakava, a slobodni mediji skoro da su totalno ugaseni. Samo u Danas-u mozemo naci nesto svetlo, ali prenosenje i ove jucerasnje promocije SNS sa N1 televizije, to uveliko kvari.

  4. C0vek celog veka dirinci da bi iza sebe ostavio nekakav pomen, po cemu ce ga neko sutra pominjati i pamtiti po njegovom delu. Ako mu srusite podignuto, srusili ste mu zivot i bacili ga u zaborav. Nista lakse od rusenja ono sto se gradilo godinama, srusi se za sat. A sta posle? Nisu Problem dve Nikoliceve vikendice, vec hiljade pored njih. Ovom temom je se trebalo bavit pre 30. godina, a ne sad. Sad treba sve dovesti u red i praviti zakone za dalje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Zaposleni sve više traže posao u kompanijama koje nude duže odmore 7

Zaposleni sve više traže posao u kompanijama koje nude duže odmore

Zbog sve učestalijeg sindroma sagorevanja, želje za novim iskustvima i boljim balansom između privatnosti i posla, radnici sve više traže poslove u kompanijama koje nude duža, eventualno plaćena odsustva sa posla, kao što su godišnji odmori ili slobodne godine, navodi istraživanje britanskog instituta CMI.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.