Mihajlović: Zalažem se za to da jeftine stanove mogu da kupe i lekari, profesori, železničari

Ostavite komentar


  1. Kada budem „nesretan“ i sam, zao mi je Zorana, ooo „Zorana“ a kada budes nasa zorana …. Bices nasa a ne A.V.-A.V. Z O R A N A !

    1. Draga moja, na kupovinu prvog stana po povoljnim uslovima pravo moraju imati svi državljani države Srbije! Svi oni plaćaju poreze i ostale namete, te stoga moraju imati i ista prava.

  2. Ja mislila da je Zorana ili smenjena, ili se udala, ili je na porodiljaskom, ili je u ljubavi sa korona virusom!

    1. ZAR SU VAZNIJI POLICAJCI I VOJSKA OD LEKARA? MADA I OVO OBECANJE ZA BEZBEDNJAKE BILO JE I PRED POSLEDNJE IZBORE PA NISTA.OBECANJA PRED IZBORE!

  3. “ Dzabe krecite “ ..Zorana …moze samo “ coronavirus “ da vam spase “ fotelju „( odlaganje glasanja zbog epidemije i pandemije ) jer iz “ dobro obavestenih izvora “ ozbiljan “ sns kandidat ( sns kandidatkinja ) za vasu odgovornu funkciju je izvesna , malo poznata javnosti , gospodja S. Mitkovic iz Smedereva sa velikim “ iskustvom “ brze , kvalitetne gradnje na “ delikatnim “ terenima kao npr. na Pancicevom vrhu na Kopaoniku , u “ strategijskim blizu granica zonama i sl. plus sa odlicnim politickim i privrednim vezama i naravno sa vezama o kojima se samo “ sapuce „

  4. Draga Zorana,
    Da li ste razmišljali da se zovete Hans Christian Andersen, bar nadimak?

  5. Zalažem se za to da jeftina predizborna obećanja budu skupo kažnjena.

  6. Znači neki mogu neki ne mogu da kupe takve stanove. Toliko o ravnopravnosti gradjana.

  7. Kakva drska i besmislena predizborna kampanja SNS!
    Stanovi po cerni od 500 EU za pripadnike službe bezbednosti čija je realna cena 1000-12000 EU, samo ukazije na podlost režima i pokušaj da pridobije ove službe za svoje ciljeve. Ko će platiti razliku?
    A ova „ljepotica“ se zalaže da i ostali modu da pod tim uslovima dođu do stanova,a ove podlosti će se kad-tad ići u zatvor!

  8. Ti si tvoje odradila nema više ministrovanja. Neka drugi brinu o državi nisi ti za te stvari

  9. Ja peicam da je zorana najbolji ministar vlade srbije drugi joj nisi bi do kolena. Rekla je kljucnu rec da I druge profesije trebaju da dobiju stanove a ne samo traljava vojska I traljava policija.mene ne dotice Taj Stan Ali dokle vise favorizovanje neradnika a skolovani ljudi da idu u pecalbu,a onda hocete da vas lece I uce to isti.zorana za premijera….

  10. Zorana za predsednika. Najbolja najpametnija najrealnija,najskolovanija,najlepsa

  11. ako se dobro sećam ovi stanovi su predmet obećanja još od kampanje za izbore 2014. Klasična šargarepa za ….

  12. Sad se zalažeš pred izbore da bi bila u vlasti još neko vreme.E moja ministarko a svake nedelje iskače po par vagona sa pruge u pojedinnim mestima.Napredno nema šta

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.