Mihajlović: Projekat Jadar put ka održivom razvoju, zaštita životne sredine tema broj jedan

Ostavite komentar


  1. Kada mislite da ukinete obavezu placanja parkinga u gradovima za elektricna i hibridna vozila i time podstaknete upotrebu istih kao sto je to slucaj u svim evropskim zemljama, a u cilju smanjenja emisije stetnih gasova?

  2. Iste priče o svemu već 10 godina a u stvari sve više đubreta, zagađenja i prljave tehnologije od vaše politike. Bolje ćutite i bežite što dalje iz Srbije. Spasite nas od vaše priče “ O šarenoj laži“.

  3. Na žalost, problem je da se ministarki Mihajlović ne može i ne sme verovati! Naravno da neće kazati da je ekologija glupost i da misli samo na procenat zarade. A znajući i da ministarka za zaštitu životne okoline (ili kakogod se naziva njeno ministarstvo) ne zna ni da pročita nazive gradova a ni brojeve oko milion, jasno je da prevara sledi! Ali moraju se angažovati pošteni stručnjaci hemičari, zaštitari, geolozi koji će moći da vide i shvate podvalu koja se sprema u vidu nekog projekta. Nije dovoljno verovati ili ne verovati. Struka i znanje su najbitniji za borbu. I ne odustajati!!!

  4. Čita (Jovanović) kaže da su ovo obične izmišljotine. Samo 20 posto svetskih rezervi litijuma nalazi se u zemlji, ostatak je u moru. Od tih 20 posto 10 procenata je u Srbiji. Najveće nalazište litijuma u Evropi je na granici Nemačke i Češke ali tamo nikome ne pada na pamet da otvara rudnim litijuma. Čuvaju prirodu. Pametnome i nepotkupljnom dosta.

  5. Sada u eri KOV 19 mogu slabe ekonomije pojedinih drzava da nastradaju od mocnijih drzava , jeste da novac svim ekonomijama nedostaje i da je svima preko potreban , kako na to obratiti paznju i kako to izbeci pitanje je veliko .

  6. Како веровати министарки, уколико није ни покушала да реши проблем пет највећих загађивача у Србији ( ТЕ Костолац, Обреновац А и Б, Железара и Борски рудник) који су у надлежнсти њеног министарства?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.