Miketić: Sprema se brzopotezna letnja pljačka Srbije epskih razmera

Ostavite komentar


  1. Srbija je vec opljackana, a Vucic hoce da je dokrajci. Poceo je kroz tzv. projekat Beograd na vodi a zavrsice sa projektom Srbija pod vodom. zao mi je i tako lijepe zemlje, a i mnogih postenih i radnih ljudi. Vucic ce biti egzekutor Srbije i njenih gradjana i time ce u istoriji biti zabiljezen kao njen naveci dusmanin.

  2. Protivustavnost navedenih zakona je lako dokaziva. Poslanico opozicije, odmah napisite zalbe Ustavnom sudu da budu spremne ako se zakoni usvoje. A mi cemo, kao gradjani cija se imovina otima, pritisnuti i spreciti sprovodjenje ovih „zakona“. Moze SNS da predlozi zakon u kome svako vece mora njihovom vodji da se dovede devica na zrtvovanje, ali to je protivustavno u ne moze proci. Ne bio im u kozi. Problem je sto su termiti pojeli sve sto je bilo iznad zemlje, sad moraju da predju na temelje. Ovo je NASA Srbija, NASI dedovi, pradedovi, cukundedovi nisu zivote dali da bi dosli neki sns termiti, zizci i skakavci i pojeli sve. NASE je, ne damo nase!

  3. Lopovska država,poslanici lopuže gledaju samo svoj džep,zato će sve da izglasaju.Jadan narod su samo njihovi taoci.

  4. Nemojte da kažete da je opozicija nešto bez veze, i ono klasično – svi su isti! Evo vam Miketić iz stranke Zajedno lepo i koncizno saopštio kakve zakone vlast ima nameru da donese ovog leta, a koji su listom protiv interesa gradjana. To vam nije saopštio niko iz SNS. Ali kad sutra počnu da riju po Surčinu i da vam otimaju zemljište zarad nekih EXPO i nacionalnih stadiona, i diljem Srbije krenu sa prodajom šuma, voda i ko zna čega, onda će biti kuku meni, ali kasno.

  5. Bagra ostaje bagra.Dok im je moje sestre „beee…“(gleda samo Happy i Pink a ima SBB) da glasa za njih,oni su dobri.Pomeni joj nešto,odgovor je „ma šta me se tiče to…“To je Srbija.Žalosno,ali je tako.

  6. Cerupale Srbiju sve vlasti, socijalisti, demokrate, sada naprednjaci ali je poenta da svi koji žele da dođu na vlast isto će raditi.
    Sve je zbog love. Tako funkcioniše ceo svet

  7. А где то журе?У сусрет Трећег светског рата?

Ostavite komentar


Ekonomija

"Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih": Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD? 10

„Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih“: Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD?

Sukob vlasti i nevladinih organizacija (NVO) nije novost u našoj zemlji, ali je ovih dana došlo do kulminacije, kako se šire protesti protiv iskopavanja litijuma. Predstavnici vlasti zameraju NVO primanje novca iz inostranstva, iako je sama država najveći primalac donacija različitih svetskih fondova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.