Milenijum tim odgovara na tvrdnje Štimca: Kopamo po zakonu, nismo pretili

Ostavite komentar


  1. Ja tim likovima iz omiljene SNS kompanije ništa ne verujem!
    To mora da se angažuje dobar advokat koji neće raditi po zakonu a ne u interesu SNS firme!

  2. Da li su vlasnici te zemlje obavesteni i da li je sa njima razgovarano da ce im zemlja biti eksproprisana???? Mislim nije ovo 1946 i sl. Ili je to onaj novi Vesic Zakon koji i bez pitanja moze da ti uzme sta god hoce pod paralom viseg interesa, bez naknade, ako sam razumeo taj zakon a ako gresim izvinjenje. Ziveli

  3. Jel to izlazila ista ona policija i kada je trebao da se ruši objekat na vrhu Pančića? A da tada nisu izlazili Zemlja Kolumbija. Ni tamo se nikada nije radilo ono što se radi ovde .

  4. Meni su neovlasceno usli u zemlju, isti taj Milenijum tim, podizvodjac za JP Srbijagas, jako su bili ponosni na to sto su iz Milenijum tima. Radi se o razvodnom projektu Beograd- Valjevo- Loznica, a u projektu koji je na sajtu Ministarstva saobraca u jednom delu lepo pise Rio Sava. Toliko o privatnoj svojini i odlasku Riotinta iz Srbije.

  5. Izgleda da ce mo nasa zakonska prava na zemlju I nekretnine morati I na drugi nacin da branimo.

  6. Pozivate se na advokate. Pa oni su (cast izuzecima) glavni ‘izvodjaci’ svega i svacega.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.