Milorad Grčić u opštini Obrenovac ima platu skoro kao Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Немогуће је да је плата Грчића била 220 000 динара. Ако шеф службе има преко 160 000, директор ЕПС је морао да има, бар 300 000 динара.

  2. Da li je coveku koji je pokrao desetine, ako ne i stotine mikiona € plata?

  3. Može da krene sa vraćanjem ukradenih para .
    Vucic jos uvek Predsednik Srbije?

  4. Plata predsednika Republikeje mnoooogo veca. Koeficijent je 15. Pa se raspitajte bilo gde u drzavnoj upravi. Otprilike 3 puta vise nego sto navodite u tekstu

  5. Nisam siguran u obrazovanje i skole zavrsene g. Grcica, ali jedna je najvrednija, funkcioner SNS, najaca diploma i zasto bi predsednik opstine morao da ima vecu platu od pomocnika, eto dokaza da kod nas i toga ima. Ziveli

  6. Ovaj lik ne bi uopšte trebao da ima bilo kakvu platu, nego doživotnu robiju – zbog enormne štete koju je „proizveo“ u EPS…

  7. Lično sam čuo kako je bivši direktor EPS diplomirao ulicu, tako se hvalio pred grupom inženjera, u kojoj sam bio prisutan.

  8. Dokle vise o Gricu?! Zasto sada niko ne prica da se i dalje desavaju havarije u epsu pa niko ne krivi mihajlovicku koja je sve zakuvala . Grciceve zasluge se znaju i za polavu i za pomoc svima priznali ili ne.

  9. Sposoban neki čovek. E da nam je više takvih… a, da, imamo ih i previše.

  10. Ostavite coveka na miru nista on nije radio sto mu nije naredeno, barem to svi znaju..
    Prava adresa je mnogo iznad njega ..

  11. Zbog ovog
    birokrata srbi vole putina i rusku vojsku jer putin smenjuje hapsi ubija nesposobne birokrate.putinizam jaca u srbiji a evropska ideologija umire
    Polako.

  12. Kakav odvratan lik takava je cela SNS stranka sastavlejna od poltrona i lopova.

  13. Pa i zaslužio je jer je malte ne satro 2 termoelektrane u ime prepodojnog.

  14. Sram Vas bilo, ako je toliko para pa i za1000 puta manje u zatvor zatvooor ,a vi njemu zarad obdaništa u jednom mestu zasluge. Ej bre ljudi koji Vam je. On kolje po ostalim mestima a u mom šerif. Jbt koji femoral. I da ode u banjoj oni ga sklone zarad političkog i drugarskog nezameranja. Svaki vas sendvič….da ne rečem.

  15. I treba da ima , on je Vucicev kadar, a kadar treba cuvati. mozda zatreba

  16. Koja laž… Neki bezveze direktorčići u EPS-u imaju 180-200 hiljada, a on da ima manju platu (skoro kao precednik)

  17. Šef službe ima 160-190 hiljada, a Miča da ima manju. Ko koga je*e ovde alo?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.