„Antiustavna i anticivilizacijska kampanja predsednika SNS“: Oštre osude izjave Miloša Vučevića da su sindikati u vojsci i policiji “neviđena glupost”

Ostavite komentar


  1. Ministar odbrane Vucevic bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti je najve ci promasaj.Na navedenu funkciju trebao je da se postavi strucnjak a ne laik partijski kadar,koji ce obavljati funkciju onako kako treba.Na zalost nije jedini jer ih ima jos.

  2. Zaslužuju sve to jer se za ovih koliko decenija nijednom nisu masovno pobunili čak ni kada je Vulin postao ministar, helikopter pao, krenula potera za Milenkovicem itd. Zaslužuju da nemaju nikakva prava jer su ih sami sebi ukinuli.

  3. Gde je svako drugo razmišljanje glupost.

  4. Ministar hoce da bude diktator kao i njegov sef jer su naprednjaci ponikli od radikala a oni neznaju za demokratiju.Ali srecom za Srbiju oni su vec popusena lula i uskoro ih nece biti kao i Seseljevaca.

  5. Ovaj moj novonasadjaen bi najvise voleo da ukine opoziciju,sindikate,analiticare,novinare,sudije itd itd i samo on i njegovi banditi da vladaju milion godina bez da se nekom polazu racuni.

  6. @Dana… Skroz u pravu Dana, vojska jedna od brojnijih sindikata cute kao mule. Ko vam ubio gardiste!? Helikopter itd… Sedite jedan.

  7. … jedan ćelča viče drugom: komunisto, drugi ćelča viće prvom: fašisto, u daljini odjekuje: isto, isto, isto.

  8. Ne mogu da verujem da je ovaj tupan bio gradonacelnik Novog Sada i da je dogurao do ministra!
    Da nije podg.zna muva kopao bi neku njivu… gde mu drugi kažu, sam ne bi znao

  9. Euromil je krovna organizacija vojnih sindikata iz 22 evropske države. Ovaj ih je nazvao glupacima (Nemačku, VB, Holandiju, Španiju, Francusku, Italiju…)

  10. Ovi na vlasti Boga se
    ne boje a najmanje svo
    jih podanika,kojima su
    ionako oduzeli sva pra
    va.

  11. „Lek
    18. februar 2024. u 23.10
    Ministar odbrane Vucevic bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti je najve ci promasaj.Na navedenu funkciju trebao je da se postavi strucnjak a ne laik partijski kadar,koji ce obavljati funkciju onako kako treba.Na zalost nije jedini jer ih ima jos.“

    koji je to ministar za poslednjih 30 godina bio strucnjak?

  12. Sta je vise sa ovim vojnim sindikatom, sta su napeli toliko, na svaka dva dana nesto kukumavce… Ja koliko vidim svakog drugog dana obracanje javnosti, a nema veze sa sindikalnim pitanjima statusa vojnika. Oni vise ne znaju koga ce pre da napadnu, a deluje mi da se brane, samo ne znam od cega?

Ostavite komentar


Ekonomija

Kako da znate da je meso koje kupujete bezbedno? 9

Kako da znate da je meso koje kupujete bezbedno?

Na velikim vrućinama hrana se, posebno ona životinjskog porekla brže i češće kvari nego obično – zbog toga je veterinarska inspekcija intenzivirala svoj rad. Pod lupom nadležnih službi su zvanična prodajna mesta, ali i ona alternativna poput tezgi i buvljaka. Posebna pažnja je usmerena na velike gradove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.