Milošević: Penzionerima dat novac iz političkih razloga (VIDEO)

Urednik ekonomske rubrike Danasa odgovarao na pitanja tviteraša

Ostavite komentar


  1. Potrazi i upoznaj nekog sa poljoprivrednom . Pitaj ga kako zivi sa 12000 i da li mu znace tih 5000. Pricam samo o pukom prezivljavanju. Tnam ih puno koji zive od te bede zvane poljoprivredna penzija. Da,neko je kriv za tako male penzije. Ali,to nije od skora. Ta penzija je takva decenijama. I posle se pitate zasto hlasaju za Vucica. Zato. Jer,ma kako je bedna,redovna je. Kako to promeniti? Nemojte ih kritikovati. Razumite ih i pridjite im

  2. Postovani Dragane, visinu penzije odredjuju uplate tokom radnog staza. Sto veca plata, veca uplata, veca penzija. Znate kako to ide, i to je to. Samo, nikako ne mogu da razumem, da penzioneri od 70-80god, odredjuju mladosti Srbije kako ca da zivi, zarad svojih redovnih ali u vecini slucajeva bednih primanja. Zar toliko mrze svoje potomstvo i njihovu buducnost. Vredi li tih 5000 dinara svega toga. Ja licno mislim, ne.

    1. Kada Srbija mora i pored svih problema da bije glavu i sa ovakvim glupanima kao što si ti. No ako si toliko pametan ti nemoj da uplaćuje sebi penzisko, kaži ja hoću bruto platu na ruke i ćao. Nemaju maldi ljudi u javnom sektoru malu platu zbog penzionera, kao ni u privatnom. U privatnom zna se ko ti odredjuje platu a javni sektor mora da održava balans sa privatnim da nebi došlo do velike razlike u platama. Tako da penzioner nema veze glupane sa tobom i visinom tvoje plate idiote jedan

  3. Smeta vam i kad daje?
    ‘Ajde, bre, vise, dosadiste i Bogu i narodu pljuvanjem sopstvene drzave…

  4. Pa to su njegovi glasovi.. zato se on toliko ..brine.. za bake I deke. Napredno nema sta. Posupece nesto I vraticete duplo vise.
    Ali narod prost pa gleda Samo pravo ! Zato smo tu gde jesmo. Najbolji u regionu Ali Samo na tv

    1. Kritika sto drzava jadnim penzionerima daje socijalnu pomoć,a niko u ovoj strasnoj nesreći sto je zadesila ceo svet nije u stanju da Kaze gos.Mitrovicu(vl. Pinka)sto se smeješ u facu celoj Srbiji.

  5. Pa šta vam sada smeta nisu izbori. Većini ta crkvica mnogo znači. Mislite ako su penzioneri ne treba im ništa, a gde su skupi lekovi i deca koja očekuju pomoć od njih.

  6. strasno je gledati pomoc penzionerima pa i onima cija su primanja veca od40000…resiti minimalne penzije to bi trebao biti prioritet a ne rasipati novac onima kojima nije potreban….vratiti otete penzije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.