Ministar finansija Mali najavio još vaučera

Ostavite komentar


  1. Za ove dodatne vaučere će penzioneri kampirati ispred pošte. Ova vlast zeza ljude za bombone i pri tome uživa.

  2. Nece se svideti Vucicu sto donosi „lepe“ vesti pre njega!
    Vec pocinje ribanje na Andricevom vencu.

  3. Nisam primila Vaučer,nisam primala akcije,I ništa od svega toga,sve to prima socijalna služba Trstenika,koja me muči godinama i opština,širi bojkot mene i moje familije.Opasno kradu na nas,Izbeglice pozdrav.

  4. Zamislite moj slučaj,penzioner koji nije video ni jednu destinaciju zadnjih 20 godina i sad mu se ukazala prilika,penzija 24000 dinara .Trebam da čekam u red,a to ne mogu jer me podseća na ono katastrofalno vreme redova,da pokušam preko veze,tu nisam baš vešt,a i da dođem do vaučera nije mi dovoljno ni za smeštaj a kamo li za ostalo.Zato hvala vam ,meni vaučer ne treba.Možda bih porazmislio i da me đžaba pošaljete na željenu destinacijuali kad pomislim da je ko ja najmanje 500 000 penzionera ponovo izgubim želju za bilo kakve povlastice ovog tipa.Zato još jednom veliko hvala.

  5. Pokvarena vlast.
    Otima naše pare i deli ih po svojoj volji, a sve u cilju kupovine poverenja a kasnije i glasove.
    Sve što ministar radi po tom pitanju je nezakonito. Postoji zakon o budžetu i pravilima trošenja tih para, ali na žalost niko to ne kontroliše. Mi smo poptpuno u vlasti jedne interesne grupe, koja je od zemlje napravila svoju prćiju.

  6. Ovo nije korektno da se nakon očekivane ekspresne podele prvog kontigenta vaučera sada „razmatra“ dodavanje. Trebalo je odmah sve zaintaresovane evidentirati pa onda doneti odluku o tome koliko ima para tj, vaučera i do tog broja zaključiti spisak tj, izvršiti podelu. Ovako se ponovo stvaraju redovi i agonija koja se lako tj na ovaj način mogla izbeći!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.