Ministar Momirović u Zaječaru: Prijatni odgovori na „neprijatno pitanje“

Ostavite komentar


  1. CarGo je jedna stvar, kargo je druga stvar.
    CarGo je kompanija koja se bavi prevozom ljudi koristeći istoimenu aplikaciju.
    Kargo je roba ili teret.
    Očigledano je da se u tekstu ne misli na prvu nego na drugu stvar.
    Sa ovakvom greškom, tekst deluje vrlo nepismeno napisan (i predstavlja dobar primer nadrinovinarstva) jer ne obraća pažnju na kontekst. Ovo od Danasa nisam očekivao.

  2. Kompletan tekst je u sluzbi promocije vladajuce stranke a Vama gospodo iz Danasa preporucujem sledece: Pre nego objavite neki tekst ipak proverite tacnost iste jer ako je pruga rekonstruisana od Nisa do Knjazevca zasto se ne uspostavi makar putnicki saobracaj na toj relaciji.Uostalom ako imate nekog reportera u Nisu neka ode do izlaza iz grada i neka sam vidi koliko je pruga radjena i uradjena.Ovako prenosite ciste lazi SNS – poltrona.Mozete proveriti i prugu Nis – Dimitrovgrad,obilaznicu oko Nisa i tako dalje.
    U Nisu je gore nego u Potenkinovim selima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.