Mali: Veliki broj privrednika se odazvao na Vladin program ekonomskih mera

Ostavite komentar


  1. Sve su to vaši, kojima ne trebaju nikakve garancine, nikakvi ispunjeni uslovi…samo treba da se jave šefu. Nisu to nikakvi obični privrednici i preduzetnici, ti koji dobijaju novac. Daje se onima koji imaju mnogo da imaju još više.

  2. Klasicna manipulacija prvo su svi pricali od predsednika do ministara da ce zaposleni dobiti tri minimalca uz redovnu platu a sad izgleda da nece biti osim minimalca nista vise klasicna namazana prevara pod toboze velikom brigom za zaposlene napunise dzepove poslodavcima

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.