Ministarka Đedović odbacila tvrdnje da ‘Ziđin’ plaća jeftinije struju

Ostavite komentar


  1. Ovu belosvetsku Lujku, bez obzira što je srpski narod jako budalast ipak ne ZASLUŽUJE

  2. Koliko sam pročitao pre neki dan Kinezi ne plaćaju struju duguju ogroman novac EPS-u

  3. Nije šija nego vrat. Nije cena struje za njih niža po preporuci Vlade RS nego po odluci EPS-a. Trt Milojka.

  4. Pored svih nameta na struju jos akciza koja je za luksuznu robu i sta reci osim da smo .mi narod luksuz za drzavu i da ne treba da postojimo.

  5. Još tužnije je da je Dubravka Đedović tada Negre predstavljena kao ministar nestranačka ličnost i ekonomski ekspert .U samom startu ministrovanja prožete su njene namere,tj reforme EPS a(čitaj rasturanje).Umesto da angažuje naše eksperte rasutih po celom svetu poput Jasmine Vujić i drugih i naših akademika i stručnjaka iz energetike ona smenjuje direktora Tomaševića koji podiže EPS iz blata i angažuje ljude po direktivi moćnika i AV da nam uruše energetski sistem.Pošto je veoma stručna ona je svoju stručnost još više obezbedila učlanjenjem u SNS prateći predsednika na konvencijama neštedeći dlanove.I ko da joj poveruje tvrdnje o Ziđinu o ceni struje,a cena će biti po narodnoj:Veži konja gde ti gazda kaže.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.