Ministarka: Do početka leta novi javni poziv za dodelu subvencija građanima za zamenu stolarije, fasada, krovova…

Ostavite komentar


  1. Ko može u Gradu Beogradu da koristi ova sredstva i zašto jedino Grad Beograd nije dozvolio Beogradjanima da energetski unaprede svoje objekte gde je sada opozicija ssp da ovaj problem objasni Beogradjanima ili su seli u fotelje i velike plate na savi

  2. Raspitah se u vezi subvencija. Ako se odlučim za pvc stolariju, subvenciju imam samo na prozore i vrata, nemam na roletne, venecijanere, kapke… Uz to mogu da odaberem samo određena prodajna mesta za kupovinu, koja imaju ugovor sa državom a tu mi je stolarija 20% skuplja. Kad se sve preračuna, oko 30% mi je subvencija. Ukupno mi treba 5000€ da bih zamenio stolariju. Ušteda u grejanju mi je 200€ po sezoni, tako da mi treba 25 godina, da bih izvukao uloženo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.