Ministarka energetike: U javnosti se plasiraju dezinformacije o litijumu, to je opasno

Ostavite komentar


  1. Toliko ste puta slagali da vam društvo ništa ne veruje pa ni to da biste živeli ovde vi i vaša porodica …

  2. Sve te dezinformacije plasira vladajuca sekta, jer da nije tako omogucila bi nastupe strucnih lica na nacionalnim TV

  3. Mnogo se upinjete da Rio Tinto dođe. Zašto? Šta su vam obećali i šta dali?

  4. Bezlična osoba, očigledno dovedena da završi posao za Rio Tinto, jer je ranije živela na zapadu i nije joj bila važna Srbija. Najbolje bi bilo da ne troši reči uludo i da se vrati tamo odakle je došla. Niko joj ništa ne veruje, zapravo ne žele ni da je slušaju. Poruka je jasna: Rio Tinto i svi njihovi lobisti-Marš iz Srbije!

  5. Građani ne veruju ovoj ministraki ni čitavoj vlasti. Takvo nam je višegodišnje iskustvo.

  6. Znamo da je jako opasno zato NEĆEMO RUDNIK! A znamo i da su dezinformacije jako opasne pa je bolje da prestanete da lažete narod i širite te vaše dezinformacije da je Rio Tinto mila majka srpskog naroda i da nas neće potrovati kako su već radili širom sveta. I da neće izazvati ekološku katastrofu i građanski rat kako već jesu, i da neće nestati naše istorijsko nasleđe kao pećine Aboridžina stare 46 000 godina koje su minirali pa se onda „izvinili“? Prestanite da lobirate za Rio Tinto jer ni vama ni njima niko ništa ne veruje niti je ikada verovao, a pare koje “ je neko uzeo“ vratite, jer NEĆE BITI RUDNIKA.

  7. Izvinite, gospođo ministarka, ali mi uopšte više ne želimo u EU. Sve i da hoće da nas prime, evo, mi smo se pokajali što smo zatražili članstvo i više uopšte ne želimo tamo. Neka oni voze svoje električne automobile, mi ćemo da se vozimo na taljigama ako nam se tako sviđa. Da li vas, gospođo ministarka, neko pita za dozvolu pre nego što vam uzme nešto vaše ili ne? Ako vas ne pita, onda imate veliki problem i treba da radite na njemu. Ozbiljno.

  8. Vi mislite da je ovaj narod lud Ne moraš biti naučnik da shvatiš da je ovo zlo.primitivan,neobavešten.Pobogu postoje razni dokumentarni filmovi o tom famoznom svetskom zlu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Inflacija u evrozoni u blagom rastu, u julu 2,6 odsto 10

Inflacija u evrozoni u blagom rastu, u julu 2,6 odsto

Evrozona se suočava sa blagim porastom inflacije pošto je u julu ove godine u odnosu na isti mesec 2023. iznosila 2,6 odsto, što je za 0,1 odsto više nego prethodni mesec. U rastu cena prednjači sektor usluga, navodi Eurostat, statistička agencija EU.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.