Ministarka energetike: U toku sistemska reforma energetskih preduzeća u državnom vlasništvu

Ostavite komentar


  1. Najgora osoba u Vladi sa Brnabić.
    Pazi:“Ocenila je da će to omogućiti profesionalnije upravljanje, efikasnije planiranje i realizaciju investicija i značajno poboljšati njihovo poslovanje.“ Ovo je mogla da kaže za bilo koje preduzeće i bilo kad. Opšta floskula. Time se uglavnom i bavila. Teško nama njenom energetskom reorganizacijom. Sve na leđa građana da bi Vučić mogao da se „proslavlja“ stadionima!, davanjem para…kako mu se prohte. Naravno i za džep. Baš me interesuje odgovor UAE na njegov navodni zahtev za računima. Sad razumem „prokleta Jerina“. Đedović još jedan administrativni šraf.

  2. Dobro, ako je tako kada će se maknuti ekipa iz SRBIJAGASA koja komanduje u posebnom pravnom licu u 100% vlasništvu države NOVI SAD GAS DOO sa kojim rukovodi čovek zaposlen kao VD direktor Srbijagasa po odluci Vlade Srbije? Neko nema ni jedno radno mesto a on je „sposoban“ da upravlja u dve džavne kompanije? Posebna je priča šta se sve dešava tamo i kako se troši državni novac……..maheri su to sa dugogodišnjim iskustvom u satiranju ovakvih preduzeća! Mislim da ova nova ministarka neće uraditi ništa! Tako deluje jer ne sme da pridje tamo……ne da veliki Baja to je njihova prćija SPS

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.