Ministarka rudarstva i energetike: Nema otvaranja rudnika na Kosmaju i Avali

  1. Za sad..dok se ne izvrše istrazivanja. Ako bude bilo čega.. kolače cym sve do kuća!Mozda i vaše kuce prekopaju. Ova VLAST LAZE čim zine.

  2. Tako nam je svojevremeno i premijerka rekla da je na projekat iskopavanja litijuma stavljena tačka.

  3. Lagao vucic lagala brnabic sad je kasno,
    Vratise laganje brzo, prestanite da lazete I vratite narodu pare, previse se uzima a malo vraca narodu, kupujete oruzije bez osnove a nemate kanalizaciju I bolnice, kradete previse,

  4. Tako ste govorili i za Jadar pa šta bi?
    Digli ste Srbiju na noge, niko vam ne može više verovati.

  5. Bice otvoreni i oni i jos desetine drugih po direktivi EU zelene agende, ubrzo posle pocetka rada Rio Save u Jadru. Mora da se bogate lobisti u Srbiji, strašni investitori i EU clanice.

  6. Tsko ste privsli i sa Rio Tintom, pa ce rudnik ako treba i nasilnim putem iz aminovanje EU da bude otvoren za dve godine cak i ako vecina gradjana ne zeli kopanne litijuma cak i oni koji se prodaju za 2000 dinara i pakete pred svake izbore i oni uenjeni u javnim preduzecima

  7. Izgleda Avala i Kosmaj nisu dovoljno blizu Dedinju.Ili ce prodati“ veru za veceru“Bogami, opasna frka.Cime li su to jos gadno ucenjeni, osim kradje na izborima?

  8. Ovi da kazu dobro jutro, ja bih obukao pidzamu. Toliko o vrednosti casti svih ovih sitnih jajara.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.